• PRO TV
  • Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui P. Diddy. Ce spun surse din anturajul artistului

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui P. Diddy. Ce spun surse din anturajul artistului

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui P. Diddy. Ce spun surse din anturajul artistului

Un apropiat al lui Justin Bieber a declarat în presă că artistul de 30 de ani este „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui P. Diddy și că a fost „sfătuit să stea cât mai departe posibil” de acest scandal.

Gallery

„Justin se află într-o situație dificilă din punct de vedere mental în acest moment”, a declarat miercuri, 9 octombrie, o sursă pentru Us Weekly.

„El are un trecut cu P. Diddy și acuzațiile împotriva lui au fost greu de procesat”, a adăugat sursa. Cel din urmă se confruntă cu acuzații de agresiune sexuală, trafic sexual, șantaj și transport în vederea practicării prostituției.

Săptămâna trecută, Bieber a fost surprins de paparazzi în timp ce ieșea din celebrul Chateau Marmont din Los Angeles. El a fost fotografiat cu o privire sumbră și gânditoare, la volanului mașinii sale.

Cu toate acestea, o altă sursă apropiată artistului a declarat că Bieber se concentrează mai mult pe aspectele pozitive ale vieții sale, mai ales că acum este tătic. Soția sa, Hailey Bieber, a adus pe lume un băiețel, care poartă numele Jack.

„Fericirea lui de a fi tată a depășit anxietatea lui cu privire la Diddy”, a spus sursa, înainte de a reitera că starul pop nu vrea „să aibă de-a face” cu problemele lui Combs.

„Este în trecutul lui și acolo vrea să rămână”, a conchis acesta.

În ciuda faptului că Bieber ar dori să se distanțeze de Combs, numele său a fost adus în discuție în numeroase ocazii datorită prieteniei sale anterioare cu rapperul din „Last Night”, când era doar un adolescent.

​Diddy, pe numele real Sean John Combs, a ajuns după gratii în luna septembrie după ce a fost acuzat de şantaj şi infracțiuni sexuale. Artistul a pledat nevinovat, iar avocații lui au spus că rapperul aflat în spatele gratiilor este „puternic, sănătos şi concentrat pe apărarea sa”.

În ultimul an, P. Diddy a fost dat în judecată de mai multe persoane care au susținut că au fost supuse de către acesta la abuzuri fizice și sexuale. În urma perchezițiilor efectuate în casele rapperului din Los Angeles și Miami, polițiștii au găsit narcotice, trei arme AR-15 cu seria ștearsă și 1.000 de sticle cu ulei de bebeluș, pe care acesta le-ar fi folosit la petrecerile lui numite „Freak Offs”.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni