• PRO TV
  • Cum a reacționat fiul Ralucăi Bădulescu după ce vedeta a apărut pe site-uri interzise: „Trebuie văzute”

Cum a reacționat fiul Ralucăi Bădulescu după ce vedeta a apărut pe site-uri interzise: „Trebuie văzute”

Cum a reacționat fiul Ralucăi Bădulescu după ce vedeta a apărut pe site-uri interzise: „Trebuie văzute”

În urmă cu aproximativ două luni, Raluca Bădulescu dezvăluia că s-a apucat și ea de una dintre cele mai la modă meserii în România anilor noștri: și-a făcut cont pe o celebră platformă pentru adulți.

Pentru a se promova, Raluca Bădulescu a realizat o ședință foto și video alături de Ema Karter, una dintre cele mai cunoscute românce din industria interzisă minorilor, iar pe internet au început să apară imagini cu vedeta dezbrăcată.

Potrivit informațiilor care sunt publice, Raluca Bădulescu cere 12 euro pe un abonament lunar pe OnlyFans, însă fanii ei au parte de o ofertă în această perioadă: pentru 31 de zile, vedeta are o reducere de 75% la abonament, astfel că toți curioșii trebuie să plătească doar 3 dolari, dacă vor să o vadă fără haine.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent la un post TV, Raluca Bădulescu a dezvăluit și cum a reacționat fiul ei de 22 de ani în momentul în care acesta a aflat că vedeta apare pe OnlyFans.

Potrivit celor spuse de Raluca Bădulescu, fiul ei a sprijinit-o și a felicitat-o, fiind mândru de tot ce face ea.

Gallery

„Îmi doream de foarte multă vreme să postez pe această platformă pentru adulți. E un lucru care mie îmi place, care se potrivește stilului meu de viață, personalității mele. Este o continuare firească pentru mine. Îmi doresc să transfer pasiunea și preocupările mele pentru fashion pe platforma respectivă. Nimic din ceea ce am făcut până acum nu este în contradicție cu activitatea mea de acum, de pe platforma pentru adulți.

Și nici nu am venit astăzi cu fiul meu, în clasa 1, la doamna învățătoare. Copilul are 22 de ani, îl iubesc, este Dumnezeu. E mare, mă sprijină în toate, eu pe el la fel. Sunt mândră de el, el e foarte mândru de mine. Trebuie văzute lucrurile puțin mai deschis”, a spus Raluca Bădulescu.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni