• PRO TV
  • Oana Roman tună și fulgeră! Alocația Isabelei intră în contul lui Marius Elisei, de aproape 11 ani. De când s-a născut fetița, vedeta nu a văzut nici măcar un leu. Unde se duc banii, de fapt: „Nu am avut acces niciodată”

Oana Roman tună și fulgeră! Alocația Isabelei intră în contul lui Marius Elisei, de aproape 11 ani. De când s-a născut fetița, vedeta nu a văzut nici măcar un leu. Unde se duc banii, de fapt: „Nu am avut acces niciodată”

Oana Roman tună și fulgeră! Alocația Isabelei intră în contul lui Marius Elisei, de aproape 11 ani. De când s-a născut fetița, vedeta nu a văzut nici măcar un leu. Unde se duc banii, de fapt: „Nu am avut acces niciodată”

Oana Roman susține că nu a văzut nici măcar un leu din alocația fiicei sale în aproape 11 ani, de când Isabela a venit pe lume. Banii s-ar afla într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta se întreabă unde se duc banii fiicei sale, căci ea nu a avut niciodată acces la sold.

Gallery

Oana Roman și Marius Elisei nu și-au încheiat socotelile în termeni tocmai buni, motiv pentru care între ei încă există șicanări. Dacă bărbatul și-a refăcut viața lângă o altă femeie, ei bine, vedeta a preferat să își vadă de carieră și de educația fiicei sale.

Fiica lui Petre Roman a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a auzit la radio că alocațiile copiilor vor fi mărite, însă, fiica ei nu ar fi beneficiat niciodată de banii de la stat, căci aceștia ar intra într-un cont la care are acces doar Marius Elisei.

Oana Roman, mesaj dur pentru fostul soț, Marius Elisei

Oana Roman susține că nu a văzut niciodată alocația fiicei sale, banii aflându-se într-un cont deschis de Marius Elisei.

În trecut, fostul soț al vedetei a declarat că banii s-ar afla încă în acel cont, pentru că nici el, nici Oana Roman nu ar putea să extragă bani fără acordul ambelor părți.

„Azi dimineață am auzit la radio că s-a dat o lege prin care crește cuantumul alocației pentru copii, ceea ce este un lucru foarte bun, și că acest cuantum va ajunge undeva la 300 și ceva de lei și mi-am adus aminte că Isabela nu beneficiază de alocație. Nu pentru că statul nu i-ar da-o, ci pentru că acea alocație intră, de când s-a născut ea, deci de aproape 11 ani, într-un cont făcut de tatăl ei, la care eu nu am avut acces niciodată și nici nu s-au adus bani în casă din acel cont”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman i-ar fi cerut fostului partener de viață să îi arate soldul contului în care alocația Isabelei s-ar afla, încă de când s-a născut.

„El a declarat că banii sunt acolo toți, pentru că la acel cont nu se poate umbla fără semnătura mea. Aștept să văd când mergem amândoi să semnăm”, a declarat vedeta.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni