• PRO TV
  • Noi probleme pentru P. Diddy? Acuzat că ar fi orchestrat uciderea lui 2Pac și a lui The Notorious B.I.G.

Noi probleme pentru P. Diddy? Acuzat că ar fi orchestrat uciderea lui 2Pac și a lui The Notorious B.I.G.

Noi probleme pentru P. Diddy? Acuzat că ar fi orchestrat uciderea lui 2Pac și a lui The Notorious B.I.G.

Sean Combs, cunoscut publicului larg drept Puff Daddy sau P. Diddy, trece printr-o perioadă nu tocmai plăcută, după ce au ieșit la iveală detalii șocante din trecutul său.

Arestat în SUA după ce a fost acuzat de șantaj și alte infracțiuni sexuale, P. Diddy a fost dat în judecată de mai multe persoane care afirmă că ar fi fost supuse la abuzuri, după ce li s-au administrat substanțe interzise.

Din câte se pare, toate ororile de care este acuzat Puff Daddy ar fi avut loc în timpul petrecerilor pe care el le organiza și la care participau inclusiv vedete. Iar peste 100 de persoane sunt acum parte din procesul împotriva cântărețului.

În vârstă de 55 de ani, Sean Combs a fost acuzat și în trecut de lucruri necurate, cei mai vehemenți contestatari ai săi fiind 50 Cent și Eminem. Din câte se pare, 50 Cent chiar lucrează la un documentar despre viața lui P. Diddy, în care vrea să arate ce fel de persoană nocivă a fost artistul toată viața lui.

50 Cent l-a acuzat în urmă cu foarte mulți ani pe Puff Daddy că ar fi orchestrat uciderea lui The Notorious B.I.G., care a avut loc la aproximativ un an după ce și Tupac Shakur (2Pac) fusese omorât.

De același lucru l-a acuzat și Eminem pe Sean Combs, afirmând însă că nu a orchestrat doar uciderea lui The Notorious B.I.G., ci și pe a lui 2Pac.

Eminem a lansat de-a lungul timpului mai multe melodii în care îl acuză pe P. Diddy de implicare în cele două crime, iar cele mai recente versuri despre acest lucru au venit în urmă cu doar câteva luni, chiar înainte să înceapă scandalul uriaș care îl are în centrul atenției pe Sean Combs.

„But Kells, the day you put out a hit’s the day Diddy admits. That he put the hit out that got Pac killed”, a cântat Eminem în trecut, iar acum vine cu noi versuri: „We can just say I'm like a R-A-P-E-R. Got so many S-As, S-As. Wait, he didn't just spell the word Rapper and leave out a P, did he? R.I.P. Biggie and Pac, both of y'all should be living. But I ain't tryna beef with him, 'cause he might put a hit on me”.

Prin aceste versuri, Eminem afirmă despre P. Diddy că este un prădător sexual și că, dacă ei s-ar certa, s-ar teme pentru viața lui și ar putea fi împușcat, așa cum au pățit The Notorious B.I.G. și 2Pac.

foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni