Laura Cosoi, alături de soțul său, Cosmin Curticăpean, dețin un lanț de brutării foarte apreciat de toată lumea, datorită produselor de calitate pe care le folosesc. Iată cât trebuie să scoți din buzunar pentru o pâine cu maia!
Gallery
Laura Cosoi, una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din lumea mondenă românească, deține de aproape 10 ani un lanț de brutării, alături de soțul său, Cosmin Curticăpean. Cei doi au mult succes, iar asta se datorează produselor de înaltă calitate pe care le pun la dispoziție clienților.
Un produs pentru care lumea se înghesuie la coadă este pâinea, însă nu una oarecare, ci aceea făcută cu maia. Maiaua se obține din făină și apă prin intermediul unui proces de fermentare tradițională, iar cei care își doresc să pună pe masă un astfel de aliment trebuie să scoată din buzunare 14,99 lei pentru un kilogram, conform cancan.ro. Pâinea cu multicereale se vinde cu 15,99 lei, iar cozonacul, în diverse arome, cu 69,99 lei pe kilogram.
„Cuptorul Brâncovenesc” este o brutărie artizanală, unde găsești pâine tradițională cu maia, produse din patiseria tradițională românească, umplute cu legume și cu fructe neconservate, totul copt la cuptor cu lemne. Pâinea cu maia are gustul pâinii, din copilărie, făcute de bunici, la țară și coaptă în cuptorul cu lemne.
Asta este, de fapt, rețeta tradițională, pe care o folosim și noi. Asta pentru că nu se folosește drojdie de bere, comercială, ci „drojdie sălbatică”, așa mai este numită maiaua – obținută doar din făină si apă, printr-un proces de fermentare tradițională. Pâinea făcută cu maia nu este numai bună la gust, ci și foarte sănătoasă”, a menționat Laura Cosoi, pe blogul personal, potrivit Click!
Foto: Instagram