• PRO TV
  • Chef Florin Dumitrescu, pe terenul de polo! "Greu, nu cred că mă voi descurca!  M-am relaxat un pic, simt că nu vrea să mă omoare"

Chef Florin Dumitrescu, pe terenul de polo! "Greu, nu cred că mă voi descurca!  M-am relaxat un pic, simt că nu vrea să mă omoare"

Cele mai puternice echipe de polo călare din lume și crema sportivilor la nivel mondial iau startul  la competiția care este găzduită de Singureni Manor, în mijlocul unei păduri de 700 hectare.

Gallery

​La evenimentul la care concurează reprezentantele SUA, Elveției, Maltei și Azerbaidjanului, oamenii vor avea parte de momente artistice, petreceri la finalul celor 3 zile de competiție și experiențe culinare fine dinning.

 
Prima competiție internațională de polo călare pe nisip de la Singureni Manor promite a fi un eveniment memorabil, atât din punct de vedere sportiv, cât și al entertainmentului. Cei mai tari jucători de polo călare din lume vor concura de vineri până duminică pe un teren creat special.

​Înainte de eveniment, câteva vedete și-au încercat norocul ca și jucători de polo călare, Printre aceștia se numără și Chef Florin Dumitrescu. S-a dovedit curajos, dar a avut și ceva emoții.  Așa cum a spus și reporterul Vorbește lumea - El e cel care ia lecții, nu în bucătărie, ci pe terenul de polo. Chef Florin Dumitrescu a povestit:

Băi, mă simt foarte interesant, eu vin de la polo pe apă unde e foarte greu. (...)Mmmm, greu, nu cred că mă voi descurca. 

M-am relaxat un pic, simt că nu vrea să mă omoare. Eu nu sunt în stare să călăresc cu două mâini, dar cu o mână mi se pare....(...) Am călărit un cal foarte special. Un cal frizian. 

VEZI TOATĂ EXPERIENȚA LUI CHEF FLORIN DUMITRESCU ÎN VIDEO ATAȘAT 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni