• PRO TV
  • Românca și milionarul care administrează Statuia Libertății au fost prinși de un uragan, în Florida: „Nu puteam ieși niciunde. Au baricadat...” Iasmina Hill a povestit prin ce a trecut

Românca și milionarul care administrează Statuia Libertății au fost prinși de un uragan, în Florida: „Nu puteam ieși niciunde. Au baricadat...” Iasmina Hill a povestit prin ce a trecut

Românca și milionarul care administrează Statuia Libertății au fost prinși de un uragan, în Florida: „Nu puteam ieși niciunde. Au baricadat...” Iasmina Hill a povestit prin ce a trecut

Florida urmează să fie lovită de Uraganul Milton, românca Iasmina Hill a povestit că au scăpat ca prin urechile acului din calea dezastrului, însă au fost prinși de furtună în urmă cu doi ani, iar experiența nu a fost deloc plăcută.

Gallery

Iasmina Hill au fugit din calea Uraganului Milton

Soția milionarului Bradford Aaron Hill a povestit că în urmă cu câțiva ani au fost prinși de uragan, în timp ce se aflau în vacanță la Disneyland. Aceasta a vorbit despre spaima care a cuprins-o, s-a temut cu adevărat pentru ea și familia ei.

Recent, aceștia au fost din nou în Florida și au fost la limită să prindă Uraganul Milton.

„Am fost patru nopți în Disney cu toată familia, cu părinții mei. A fost foarte frumos. Am avut parte de o vreme perfectă. Chiar acuma vine ceva uragan în Florida și l-am ratat la mustață. Am stat o zi la piscină și trei zile am făcut parkour una după alta, ceea ce a fost cam mult pentru copii. În ultima zi, deja nu au mai putut.


Am stat la un hotel foarte frumos care făcea parte din Disney Resort. Am putut lua autobuzul foarte ușor să ajungem la Disney. Pentru că e foarte greu de ajuns dacă nu stai într-un hotel Disney. Trebuie să iei un tren, un ferry… Dar dacă stai într-un hotel al lor, ai un autobuz special al lor și te lasă direct în parc.”, a povestit Iasmina Hill pentru viva.ro.

Românca căsătorită cu administratorul Statuii Libertății a mai povestit că, în urmă cu doi ani, a fost în Florida chiar în perioada în care uraganul a lovit și au fost nevoiți să se baricadeze în hotel, iar teama s-a instalat, căci nu mai trecuseră prin așa ceva niciodată.

„Acum doi ani când am fost în Disney, am prins uraganul. Am uitat cum se numea, dar ne-au închis în hotel. Nu puteam ieși niciunde. Au baricadat hotelul, băncile, cu tot felul de chestii de siguranță. Hotelul din Resortul Disney a avut grijă să compenseze. Ne-a dat mâncare gratuită și băutură să compenseze faptul că eram blocați în hotel. A fost foarte frumos din partea lor. A fost o experiență unică, puțin stresantă.

Și anul acesta, am plecat cu o jumătate de zi înainte să vină uraganul. Am plecat dimineața și uraganul a venit seara. Am fost la Disney în Florida, pentru că acela e cel mai mare, în Orlando. Nu am fost în California.”, a mai spus Iasmina Hill.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni