• PRO TV
  • Mesajul transmis de Oana Ciocan lui Jador, după ce artistul a publicat imaginile cu ea și cu noul iubit. Fosta logodnică a acestuia a fost filmată la restaurant: „Felicitări!”

Mesajul transmis de Oana Ciocan lui Jador, după ce artistul a publicat imaginile cu ea și cu noul iubit. Fosta logodnică a acestuia a fost filmată la restaurant: „Felicitări!”

Mesajul transmis de Oana Ciocan lui Jador, după ce artistul a publicat imaginile cu ea și cu noul iubit. Fosta logodnică a acestuia a fost filmată la restaurant: „Felicitări!”

În urmă cu doar câteva zile, Jador a făcut o postare despre relația cu Oana Ciocan, în mediul online. Acesta a recunoscut că au mai format un cuplu și după ce au anunțat că s-au despărțit, dar, la un moment dat, lucrurile au luat o altă întorsătură.

Gallery

Cu toate că, o perioadă, încă au mai fost împreună, dar în mare secret, la un moment dat, au decis să ia o pauză. Oana Ciocan, însă, și-ar fi găsit pe altcineva, lucru ce l-a determinat pe Jador să lupte și mai mult pentru a o recâștiga.

Mesajul transmis de Oana Ciocan lui Jador, după ce a publicat imaginile cu ea și cu un al bărbat

Așa cum a promis în urmă cu doar câteva zile, Jador a publicat imaginile în care Oana Ciocan apare alături de un alt bărbat, la restaurant. Piesa pare că a fost lansată pentru fosta sa logodnică și, mai mult decât atât, la finalul ei, Jador o întreabă dacă este de acord să se vadă cu el.

Citește și:

​Nu a durat mult de când noua piesă a lui Jador a fost lansată, iar Oana Ciocan a reacționat, transmițându-i acestuia un mesaj. Fosta concurentă ”Survivor” a repostat piesa acestuia pe contul său de Instagram, menționând că acceptă să se vadă cu el: „Ne vedem curând. Felicitări!”.

Jador vrea să se împace cu Oana Ciocan

În urmă cu o săptămână, Jador lua pe toată lumea prin surprindere cu o postare făcută pe rețelele de socializare, prin care recunoștea adevărul despre relația cu Oana Ciocan. Acesta nu doar că a precizat că fuseseră împreună și după despărțirea pe care au anunțat-o, dar a menționat că își vrea fosta logodnică înapoi.

Citește și:

De asemenea, a recunoscut că a fost blocat de Oana Ciocan și nu poate lua legătura cu ea, dar speră ca, prin mesajele pe care i le transmite în mediul online, să îi atragă atenția și să o convingă să îi mai dea o șansă.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni