• PRO TV
  • A sperat că rolul său de sosie îi va aduce faimă, avere și o soție, însă după ce s-a îngrășat lumea a uitat de el! „Geamănul” rus al lui Leo DiCaprio, trimis să lupte în Ucraina

A sperat că rolul său de sosie îi va aduce faimă, avere și o soție, însă după ce s-a îngrășat lumea a uitat de el! „Geamănul” rus al lui Leo DiCaprio, trimis să lupte în Ucraina

A sperat că rolul său de sosie îi va aduce faimă, avere și o soție, însă după ce s-a îngrășat lumea a uitat de el! „Geamănul” rus al lui Leo DiCaprio, trimis să lupte în Ucraina

De la apariții televizate și reclame, direct pe frontul de luptă din Ucraina! Roman Burtsev, rusul care a obținut mai multe roluri în actorie și publicitate ca sosie a lui Leonardo DiCaprio, a fost trimis să lupte în războiul împotriva Ucrainei după ce a ajuns șomer.

Gallery

​Rusul a rămas fără contracte după ce a pus câteva kilograme în plus în ultimii ani.

Roman Burtsev, în vârstă de 41 de ani, a povestit că a început să se îngrașe în timpul pandemiei când locuia într-un apartament cu două camere cu părinții și pisica sa.

Burtsev nu a reușit să își recapete nici faima de odinioară, nici silueta, și în schimb i s-a ordonat ca multor șomeri să se înroleze în războiul lui Vladimir Putin.

Până să se înroleze, Roman a lucrat ca vânzător la piață și la un magazin de feronerie, dar a rămas fără bani rapid.

După ce a semnat un contract și a urmat un antrenament, rusul a fost remunerat cu 16.000 de lire sterline. El va fi fi plătit cu 1.625 de lire sterline pe lună cât timp rămâne în viață pe linia frontului, scrie Daily Mail.

Dacă este ucis, familia sa ar putea primi până la 99.000 de lire sterline. O fotografie recentă îl arată pe Burtsev, care e cu opt ani mai tânăr decât DiCaprio, deja pe linia frontului, ținând în mână arma sa militară. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Greutatea a fost o problemă pentru Roman Burtsev încă din 2016, când avea peste 100 de kilograme. Rusul a sperat că rolul său de sosie îi va aduce faimă, avere, o soție și copii.

​Burtsev, care este singur, a jurat să dea jos kilogramele în 2021 și a spus că va fi „în top” până în 2022, dar, doi ani mai târziu, se pare că rusul dolofan nu și-a îndeplinit obiectivul.

„Problemele au început odată cu introducerea restricțiilor în aprilie 2020 și acum oamenii au uitat de mine. Am încercat multe metode de pierdere în greutate și acum sunt în plin proces de slăbire”, declara rusul în urmă cu trei ani într-un interviu.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni