• PRO TV
  • Cine a câștigat titlul Miss Rusia 2024. La 18 ani, Valentina pare întruchiparea perfecțiunii, dar s-a trezit cu multe critici după concurs

Cine a câștigat titlul Miss Rusia 2024. La 18 ani, Valentina pare întruchiparea perfecțiunii, dar s-a trezit cu multe critici după concurs

Cine a câștigat titlul Miss Rusia 2024. La 18 ani, Valentina pare întruchiparea perfecțiunii, dar s-a trezit cu multe critici după concurs

Valentina Alekseeva, în vârstă de 18 ani, din Ciuvașia, a câștigat concursul Miss Rusia 2024. După ce fotografiile cu ea s-au răspândit pe platformele de socializare, tânăra s-a trezit cu un val de critici.

Gallery

​Mai mulți utilizatori de Instagram s-au revoltat la vederea imaginilor cu deținătoarea titlului Miss Rusia 2024. Unii i-au găsit defecte, chiar dacă tânăra pare copia lui Barbie. 

„Vă rog să o ajutați pe fata asta cu dinții și să o învățați engleză, înainte să o trimiteți la Miss Universe”;

„Când te pregătește pentru Miss Universe, să insiști pe defilare. Mai ai de lucrat la acest capitol”;

„Aceast șoricel gri, cu dinți strâmbi, se numește frumusețe? Au fost fete în concurs mult mai drăguțe”;

Pe de altă parte, au existat și multe laude: 

„Este o adevărată Barbie, chiar nu vedeți?”;

„O păpușică!”;

„Excelentă alegere! Așteptăm mai multe poze”;

​După valul de comentarii, Valentina a reacționat printr-un mesaj pe pagina de socializare, spunând că era conștientă că nu va mulțumi pe toată lumea. 

„Acesta nu este doar un vis, acesta este un obiectiv la care lucrez de mult timp. La concurs, mi-a fost adesea pusă întrebarea: „Cum ar trebui să fie o adevărată Miss?” Acum îmi este mult mai ușor să răspund la această întrebare. Ea este în primul rând o frumusețe naturală, feminină,  grațioasă și nobilă! În același timp, ea trebuie să fie ea însăși, trebuie să reflecte frumusețea exterioară și interioară cu care a înzestrat-o natura, să fie așa cum este.Da, nu suntem perfecți, pentru că suntem oameni.
Nu trebuie să mulțumesc pe toată lumea, pentru că toți suntem diferiți! Dar sunt foarte recunoscătoare oamenilor care m-au felicitat sincer și din suflet, fie ca tot ce mi-ați dorit să se întoarcă înapoi de 10 ori. Cea mai des întâlnită frază care mi-a fost adresată este: „Chiar meriți acest titlu”. Aceasta frază mi-a atins sufletul. Ei bine, mi-a plăcut să aud asta și din partea rivalilor.  Au venit și mi-au spus că mă sprijină. Numai o persoană cu un caracter incredibil de puternic ar putea spune așa ceva unui concurent. Și mă bucur că am fost înconjurată de fete pline de noblețe!”. 

Cine este Valentina Alekseeva, câștigătoarea Miss Rusia 2024, care va reprezenta Rusia la Miss Universe

Noua deținătoare a titlului „Miss Russia 2024” studiază la Universitatea Națională de Cercetare Medicală din Rusia, numită după N.I. Pirogov, cu specializare în medicină generală, unde a intrat la buget. De altfel, Valentina a terminat școala cu 10 pe linie. Mai mulți ani a practicat balet.

După ce a câștigat competiția, Alekseeva a primit 1 milion de ruble (puțin peste 46.000 ron). În plus, va avea ocazia să reprezinte Rusia la concursurile Miss World și Miss Universe. Titlurile de prima și a doua vice-miss au revenit Irinei Mironova din Tolyatti și Ulyanei Evdokimova din Sankt Petersburg. Drept recompensă, acestea au primit o bursă pentru a studia la o universitate din Rusia.

Anul trecut, competiția a fost câștigată de Margarita Golubeva, o studentă de 22 de ani, originară din Sankt Petersburg.

Sursă foto: Instagram/ viallentinka

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni