• PRO TV
  • Irinel Columbeanu s-a întors în vila de la Izvorani. Fostul milionar și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe și a revăzut locuința în care a stat în anii săi de glorie: „Nu-mi pare rău de nimic”

Irinel Columbeanu s-a întors în vila de la Izvorani. Fostul milionar și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe și a revăzut locuința în care a stat în anii săi de glorie: „Nu-mi pare rău de nimic”

Irinel Columbeanu s-a întors în vila de la Izvorani. Fostul milionar și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe și a revăzut locuința în care a stat în anii săi de glorie: „Nu-mi pare rău de nimic”

Irinel Columbeanu a pierdut vila de la Izvorani în urmă cu mai mulți ani, urmând ca, în anul 2020, aceasta să fie cuprinsă de flăcări. Incendiul a distrus mare parte din locuința fostului milionar și care, deși a fost cumpărată de o avocată, a fost lăsată în paragină.

Gallery

Recent, Irinel Columbeanu și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe pe care le avea. Acesata a reușit să calce încă o dată în curtea vilei din Izvorani și a văzut cu ochii lui dezastrul creat de incendiu.

Irinel Columbeanu a revenit în vila din Izvorani

Deși nu mai este proprietar, Irinel Columbeanu știe ce s-a întâmplat cu fosta lui locuință și nu de puține ori și-a exprimat regretul în ceea ce privește evenimentele care s-au întâmplat.

Cu toate că din vila care, odată, era piesa de rezistență când venea vorba de averea acestuia, au rămas doar pereții, Irinel Columbeanu și-a dorit foarte mult să o mai vadă măcar încă o dată.

Citește și:

Dorința acestuia a devenit realitate recent, când a intrat pe fosta lui proprietate, împreună cu mai multe persoane, printre care și Ion Cassian, patronul azilului în care locuiește. „Sentimentul este amestecat, nu-mi pare rău de nimic, dar, totuși, simt o emoție puternică revăzând niște lucruri care mi-au fost dragi”, a spus acesta, în cadrul unei emisiuni online.

Irinel Columbeanu a revăzut mai multe obiecte personale

În ciuda faptului că flăcările au distrus o bună parte din locuință, câteva obiecte au rămas neatinse de flăcări. Printre ele se numără un tablou în care apar mama acestuia și Irinuca, iar fostul om de afaceri s-a emoționat foarte mult atunci când l-a văzut.

Citește și:

De asemenea, a mai găsit și o cană pe care scria „Pentru cea mai bună fiica”, dar și alte obiecte personale care au mai multă sau mai puțină valoare sentimentală.

Incendiul care a izbucnit în anul 2020 a lăsat doar scrum în urma sa. Obiectele de artă, mobila, sculpturile și picturile murale au fost distruse, iar pagubele au fost estimate la aproximativ trei milioane de euro.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni