• PRO TV
  • Ce face și cum arată acum avocata lui Erik Menendez. Leslie Abramson i-a apărat pe cei doi frați care și-au omorât părinții

Ce face și cum arată acum avocata lui Erik Menendez. Leslie Abramson i-a apărat pe cei doi frați care și-au omorât părinții

Ce face și cum arată acum avocata lui Erik Menendez. Leslie Abramson i-a apărat pe cei doi frați care și-au omorât părinții

Lyle și Erik Menendez au fost condamnați pentru uciderea părinților lor, Jose și Kitty Menendez, în anul 1996. Leslie Abramson l-a reprezentat pe Erik Menendez la procese și a susținut încă de la început că frații nu sunt „criminali”, ci doar „copii cu probleme”.

Gallery

​Leslie Abramson, avocata lui Erik Menendez, nu a participat la realizarea recentului documentar despre viața celor doi, transmițând prin intermediul unui mail că „30 de ani este o perioadă lungă. Aș dori să las trecutul în trecut. Nici o cantitate de media, nici petițiile adolescenților nu vor schimba soarta celor doi. Doar instanța poate face asta și deja a decis”.

Cine este Leslie Abramson

Leslie Abramson a fost numită avocatul anului de către Asociația Baroului Curților Penale din L.A., de două ori,  și era cunoscută pentru preluarea cazurilor dificile. Se spune că aceasta a apărat 600 de cazuri de infracțiuni până în anul 1990.

Leslie Abramson l-a reprezentat pe Erik Menendez la ambele procese — primul în 1993, care s-a încheiat cu un proces anulat, și al doilea care s-a încheiat cu o condamnare pentru crimă de gradul întâi în 1996.

Abramson a apărat caracterul fraților Menendez și a declarat, la vremea respectivă, că „aceștia nu sunt criminali. Aceștia sunt copii cu probleme într-un mediu familial foarte dificil și grotesc, și au cedat”.

Leslie Abramson, acum în vârstă de 81 de ani, s-a retras din avocatură, dar continuă să apară în public din când în când.

„Ceea ce mi-aș dori cu adevărat să fac este să devin complet invizibilă pentru restul vieții mele, pentru că nu găsesc celebritatea foarte distractivă”, i-a spus avocata lui Erik Menendez unui reporter, potrivit today.com.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni