• PRO TV
  • Un cunoscut fotbalist a fost găsit mort în piscină. Avea doar 31 de ani. Cauza decesului

Un cunoscut fotbalist a fost găsit mort în piscină. Avea doar 31 de ani. Cauza decesului

Un cunoscut fotbalist a fost găsit mort în piscină. Avea doar 31 de ani. Cauza decesului

Fost jucător în Premier League, un fotbalist de 31 de ani al lui Panathinaikos a fost găsit mort în piscină. Care este cauza decesului?

Gallery

George Baldock este jucător la Sheffield United şi Panathinaikos. Fotbalistul de 31 de ani a fost găsit fără viaţă într-o piscină din sudul Atenei, potrivit Sky News.

Baldock, care juca pentru echipa greacă Panathinaikos, a fost găsit mort miercuri într-o piscină din Glyfada, un cartier din sudul Atenei, au declarat surse din cadrul poliţiei pentru Reuters.

Care este cauza decesului fotbalistului de la Panathinaikos

Fotbalistul a fos şapte ani la Sheffield United, unde a evoluat în peste 200 de meciuri, înainte de a se transfera la Panathinaikos la începutul acestui an. Reprezentanţii clubului din Sheffield au declarat că sunt „şocaţi şi extrem de întristaţi” de vestea decesului, adăugând că jucătorul a fost „foarte apreciat de suporteri, colegi şi staff”, scrie Mediafax.

Cauza decesului este necunoscută.

Federaţia Greacă de Fotbal şi Superliga Greacă şi-au exprimat regretul pentru pierderea fotbalistului, transmiţând condoleanţe familiei şi apropiaţilor săi.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni