• PRO TV
  • Noi detalii șocante ies la iveală. Lisa Marie Presley, abuzată ani la rând de iubitul mamei sale: "Dacă mă mișcam, el se oprea"

Noi detalii șocante ies la iveală. Lisa Marie Presley, abuzată ani la rând de iubitul mamei sale: "Dacă mă mișcam, el se oprea"

Noi detalii șocante ies la iveală. Lisa Marie Presley, abuzată ani la rând de iubitul mamei sale: "Dacă mă mișcam, el se oprea"

Noi detalii șocante ies la iveală despre viața Lisei Marie Presley. Aceasta a făcut dezvăluiri cutremurătoare în cartea publicată postum „From Here to the great unknown”, despre abuzul pe care l-a trăit în copilărie.

Gallery

​„Cred că aveam zece ani. Dacă mă mișcam, el se oprea”

Memoriile sale au scos la iveală informații uluitoare despre abuzul la care regretata fiică a lui Elvis Presley a fost supusă în copilărie chiar de unul dintre iubiții mamei sale, actorul Michael Edwards, la o vârstă fragedă. În vârstă de 80 de ani, Michael Edwards a avut o relație cu Priscilla Presley din 1978 până în 1984.

„Prima dată când Edwards a venit în camera mea în mijlocul nopții, beat, în genunchi, a fost cu ani înainte. Cred că aveam zece ani. M-am trezit și l-am găsit în genunchi lângă patul meu, trecându-și degetul pe piciorul meu pe sub cearșafuri. Iar dacă mă mișcam, el se oprea – așa că m-am mișcat.

„Își punea mâna pe pieptul meu și spunea că un bărbat te va atinge aici”

Eram trează, dar încercam să dorm. A spus că mă va învăța ce se va întâmpla când voi fi mai mare. Își punea mâna pe pieptul meu și spunea că un bărbat te va atinge aici, apoi își punea mâinile între picioarele mele și spunea că te vor atinge aici.

Cred că m-a sărutat ușor și apoi a plecat în acea noapte”, a scris Lisa Marie Presley, singurul copil al legendei rock’n’roll Elvis.

Lisa i-a povestit mamei sale despre momentul trăit, iar aceasta i-a cerut imediat scoteală lui Edwards.

„Edwards stătea pe patul lor și părea foarte încruntat și îmbufnat. El a spus: Îmi pare foarte rău, dar în Europa așa îi învață pe copii, așa că asta făceam. În cele din urmă s-a ajuns ca el să mă atingă și să mă pălmuiască. (…)

Presupun că se masturba. O făcea foarte calm, stând pe un scaun și bătându-mă peste fund. Fundul meu ar fi fost negru, albastru, portocaliu, verde”, și-a amintit regretata fiică a lui Elvis.

„Aveam 11, 12, 13 ani. Încă mai venea în camera mea din când în când, dar eu mă mișcam sau făceam ceva pentru a-l face să creadă că mă trezesc. Apoi fugea pe hol înapoi în camera mamei, se speria și rămânea așa.”, a mai scris aceasta.

Foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni