• PRO TV
  • Horoscop zilnic 10 octombrie 2024. Vărsătorii se vindecă de o suferință în dragoste, Capricornii pot primi o mărire salarială

Horoscop zilnic 10 octombrie 2024. Vărsătorii se vindecă de o suferință în dragoste, Capricornii pot primi o mărire salarială

Horoscop zilnic 10 octombrie 2024. Vărsătorii se vindecă de o suferință în dragoste, Capricornii pot primi o mărire salarială

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 10 octombrie 2024.

Berbec

Posibil, astăzi, să cauți un echilibru în relația de cuplu sau parteneriatele profesionale, însă apar tensiuni, iar dispoziția ta este fluctuantă. Totodată, apar oportunități de dezvoltare atât personală, cât și profesională, însă va fi nevoie să abordezi pozitiv contextul astral pentru a obține beneficiile dorite.

Taur

Astăzi este posibil să descoperi resurse pe care nu știai că le ai, să primești îndrumări și sfaturi utile legate de preocupările privind experiențele din planul profesional. Pe de altă parte, contextul astral atrage atenția asupra unor chestiuni, care trebuie lămurite în raport cu colegii și activitățile pe care le desfășurați.

Gemeni

Astăzi se anunță o situație tensionată în planul sentimental sau în relațiile cu copiii, dacă ești părinte și totul pleacă de la faptul că ai impresia că eforturile nu-ți sunt apreciate. Rezolvă cu calm și răbdare tot ce apare și nu pune la suflet!

Rac

Astăzi, faci eforturi să rezolvi diverse chestiuni legate de casă și familie. Evită totuși să faci promisiuni, pe care nu le poți respecta! De asemenea, poți ceda ușor în fața partenerului într-o dispută pe care o aveți, cu scopul să aplanezi conflictul.

Leu

Astăzi este posibil să ai parte de discuții în contradictoriu cu colegii, să aveți viziuni diferite, care să ducă la certuri sau dispute puternice. S-ar putea să fii pe punctul să rupi niște legături. Recomandarea astrelor este să analizi de ce reacționezi agresiv în unele momente, să treci peste conflictul de la serviciu.

Fecioară

Astăzi este posibil să te preocupe banii, administrarea acestora, să-ți faci socoteli, liste. De asemenea, cauți să fii eficient în toate activitățile tale, însă este posibil să exagerezi în anumite situații și să intri în tensiuni cu ceilalți. Comunicarea este importantă și ar trebui să te asiguri că-ți sunt înțelese mesajele.

Balanță

Contextul astral de astăzi s-ar putea să te ajute să rezolvi o problemă apărută în locuință. La serviciu, comunicarea deschisă te poate ajuta în relațiile cu colegii, dar și-n relația cu partenerul de cuplu, cu care te sfătuiești în chestiunile gospodărești.

Scorpion

Volumul de muncă de la serviciu este mare și ai impresia că nu ai timp să respiri, dar pe măsură ce trece timpul, vei reuși să rezolvi sarcinile și te mai liniștești. În parte a doua a zilei, atenția ți se îndreaptă spre petrecerea timpului cu partenerul de cuplu sau dacă ești singur, să ieși la o întâlnire romantică.

Săgetător

Posibil, astăzi, să ai intuiție în planurile, care vizează câștigurile financiare și administrarea resurselor. Gestionezi o sumă de bani și deciziile pe care le iei, îți vor aduce mai mulți bani în conturile tale.

Capricorn

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și ai putea să-ți programezi niște întâlniri sau negocieri. Contextul astral este de partea ta, iar Jupiter, marele benefic, din casa muncii, îți poate aduce o mărire salarială.

Vărsător

Astăzi, ar trebui să te concentrezi pe odihnă și timp petrecut cu pasiunile tale, iar implicarea în activități care-ți fac plăcere este utilă să poți vindeca o suferință mai veche. De asemenea, este un moment prielnic să încerci o metodă de relaxare, să te reechilibrezi din punct de vedere emoțional.

Pești

Contextul astral de astăzi îți aduce inspirație în proiectele tale sau privind conceperea unui proiect pe termen lung. Deși se anunță o zi destul de încărcată și cu multe provocări, ai șansa să rezolvi tot ce ți-ai propus, iar la finalul zilei să ai satisfacții.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni