• PRO TV
  • Jennifer Lopez spune ce e în sufletul ei dupa divorț: artista dă de înțeles că se simte singură, speriată, tristă și disperată

Jennifer Lopez spune ce e în sufletul ei dupa divorț: artista dă de înțeles că se simte singură, speriată, tristă și disperată

Jennifer Lopez spune ce e în sufletul ei dupa divorț: artista dă de înțeles că se simte singură, speriată, tristă și disperată

Jennifer Lopez și-a deschis pentru prima oară sufletul după despărțirea de Ben Affleck, cu ocazia unui interviu pe care l-a acordat revistei The Interview, pentru care a realizat și un pictorial incendiar. Diva latino a pozat în costum de baie, etalându-și silueta impecabilă la 55 de ani.

J Lo și-a arătat latura sensibilă în cel mai recent interviu. Întrebată dacă regretă căsnicia cu Affleck, având în vedere durerea prin care a trecut după despărțire, artista a răspuns:
„Nicio secundă. Asta nu înseamnă că nu era cât pe ce să mă doboare complet. Aproape că s-a întâmplat.”
Jennifer Lopez spune că în prezent trece printr-o fază în care simte nevoia să fie singură și că nu mai dorește o relație.

​Sursa foto: The Interview Magazine

„Nu caut pe nimeni, pentru că tot ce am făcut în ultimii 25-30 de ani, fiind în diverse situații provocatoare, mă face să mă întreb: Ce naiba pot face când sunt doar eu singură, zburând pe cont propriu? Trebuie să fii bine cu tine însăți. Credeam că am învățat asta, dar nu am făcut-o. Apoi, vara aceasta, a trebuit să spun: ‘Trebuie să plec și să fiu pe cont propriu. Vreau să-mi demonstrez că pot face asta”, a spus vedeta.

Gallery

​Jennifer Lopez spune exact cum se simte în acest moment: singură, speriată și tristă.
Aceasta a continuat: „Când ești pe cont propriu, se simte singurătatea, necunoscutul, teama. Tristețea. Disperarea. Dar când stai în aceste sentimente și îți spui: ‘Aceste lucruri nu mă vor ucide’, îți dai seama că, de fapt, sunt capabilă să simt bucurie și fericire de una singură.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni