• PRO TV
  • Laura Cosoi, val de reacții pe internet după apariția la premiera noului ei film: „Bravo ție, arăți bestial! Așa să te îmbraci de acum!”

Laura Cosoi, val de reacții pe internet după apariția la premiera noului ei film: „Bravo ție, arăți bestial! Așa să te îmbraci de acum!”

Laura Cosoi, val de reacții pe internet după apariția la premiera noului ei film: „Bravo ție, arăți bestial! Așa să te îmbraci de acum!”

Laura Cosoi a fost una dintre atracțiile serii la premiera noului ei film, Retreat Vama Veche. Vedeta a avut un look electrizant, și la propriu, și la figurat.

Chiar dacă nu a ales o ținută de covor roșu în stilul celor de la Hollywood – adică o rochie clasică, de gală, Laura Cosoi a bifat un look perfect. Actrița, care a născut în urmă cu mai puțin de trei luni, a impresionat cu silueta sa super fit: aceasta a ales pentru marea premieră din capitală o little black dress, peste care a purtat o bluză fucsia. Pe niște tocuri imposibile, de la același brand de pantofi românesc de la care se încalță uneori și Jennifer Lopez, Laura Cosoi a strălucit în fața fotografilor.

Gallery

Pe rețelele de socializare, ținuta Laurei Cosoi a stârnit controverse: pe de o parte au fost fanii care au lăudat-o pentru outfit, iar pe de altă parte cei care i-au sugerat că putea opta pentru ceva mai elegant.

„Cele care comentați aiurea despre ținută, uitați-vă la trailer și veți vedea că are legătură cu filmul. Nici nu cred că mai e necesar să mai spun că arată foarte bine oricum”, i-au luat apărarea fanele devotate.

„Bravooooo ție, Laura! Arăți bestial! Așa să te îmbraci de acum încolo, să înnebunească doamnele astea casnice care își dau cu părerea! Bravo ție!”, i-a scris o altă admiratoare, pentru a le contracara pe cele care au spus despre ținută că ar fi vulgară.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni