• PRO TV
  • (P) Top 6 accesorii pe care orice bărbat trebuie să le aibă în garderobă

(P) Top 6 accesorii pe care orice bărbat trebuie să le aibă în garderobă

(P) Top 6 accesorii pe care orice bărbat trebuie să le aibă în garderobă

A te îmbrăca impecabil nu se rezumă doar la alegerea hainelor potrivite stilului personal și conformației corpului. Adevărata magie se întâmplă atunci când reușești să combini armonios ținutele vestimentare cu accesoriile. Poate că nu ți se par un detaliu relevant, însă aceste elemente pot transforma radical aspectul general, oferind un plus de personalitate și rafinament lookului tău. Descoperă în cele ce urmează care sunt piesele care nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă, pentru a atrage toate privirile.

Ochelarii de soare

Indiferent de anotimp, o pereche de ochelari de soare premium pentru barbati este piesa de rezistență pentru orice ținută vestimentară. Pe lângă faptul că te protejează complet împotriva efectelor nocive ale razelor UVA și UVB, acest accesoriu adaugă un aer de mister și eleganță de fiecare dată când îl porți. Ai la dispoziție o mulțime de opțiuni dintre care poți alege, printre care ochelarii de soare Prada - un model în stil aviator și cu lentile în degrade poate fi soluția perfectă, atât pentru zilele calde de vară, cât și pentru cele însorite de toamnă. Pentru o abordare clasică, îi poți combina cu un costum bine croit, alături de o cămașă albă sau neagră. Pe de altă parte, în momentele în care vrei să te simți confortabil, aceste elemente versatile pot scoate din anonimat chiar și un look simplu, format din tricou alb și blugi.

Ceasul de mână

Ceasul de mână poate face mai mult decât să măsoare timpul, se integrează perfect în orice stil vestimentar, prin urmare devine un accesoriu indispensabil pentru bărbatul modern. Acesta poate fi purtat, la fel de bine, în combinație cu o cămașă albă și pantaloni din stofă, pentru o ținută de birou, cât și pentru ocazii mai speciale. În cazul unei petreceri elegante, un ceas de mână cu design șic, marcat de un cadran subțire și curea din piele naturală se potrivește unui costum tip smoching. Pentru ieșirile cu prietenii în oraș, optează pentru un model sport.

Cureaua

Cureaua este un accesoriu util, funcțional și practic din multe puncte de vedere. Aceasta îți susține pantalonii și completează cu succes orice tip de ținută, indiferent că ești adeptul unui stil casual ori elegant - se potrivește de minune în orice concept stilistic. O piesă din piele naturală, în nuanțe neutre, poate fi integrată armonios în majoritatea combinațiilor vestimentare. Spre exemplu, pentru un look de birou, orientează-te către o curea în aceeași culoare cu cea a pantofilor. În contexte mai puțin formale, ai libertatea să experimentezi cu texturi îndrăznețe și o paletă cromatică diversă.

Portofelul din piele

În general, portofelul este perceput drept un accesoriu în care păstrăm cardurile, bancnotele și, eventual, documente personale importante. Într-adevăr, acesta îndeplinește un rol practic și util, dar, în același timp, este un detaliu elegant al ținutei tale zilnice. Optează pentru un model subțire din piele de calitate, pe care îl poți purta în buzunarul interior al sacoului ori în cel al pantalonilor. Din punct de vedere cromatic, alege nuanțe pe care le poți asorta mai ușor cu piesele vestimentare preferate, precum negru intens ori maro închis. Un portofel din piele nu doar că își va păstra aspectul îngrijit pentru mai mult timp, dar este un accesoriu care adaugă un plus de eleganță.

Eșarfa

Pe măsură ce temperaturile scad, poți include o eșarfă în ținuta ta, pentru un plus de căldură și de stil. Acest accesoriu îți permite să adaugi o pată de culoare în zilele mai reci și mohorâte ale toamnei. Dacă obișnuiești să porți paltoane în nuanțe naturale de maro, include o eșarfă din cașmir într-o culoare vibrantă. Astfel, vei crea un contrast interesant între cele două piese. Pentru o abordare mai relaxată, optează pentru un model cu un imprimeu discret, alături de o geacă din piele, pentru un look casual și elegant, perfect pentru momentele petrecute în compania celor dragi.

Mănușile

Vedeta incontestabilă a sezonului rece este clasica pereche de mănuși, un accesoriu atemporal, care se integrează perfect în orice stil vestimentar preferi. Dacă porți de obicei geci din fâș, alege un model în nuanțe neutre, confecționat din lână, pentru a-ți ține de cald în zilele mai capricioase de toamnă sau iarnă. În schimb, dacă te simți mai confortabil purtând un palton din lână, orientează-te către o pereche de mănuși din piele.

Stilul tău vestimentar este o extensie a propriei personalități. Pentru a crea ținutele potrivite pentru tine, în care te simți relaxat, încrezător și puternic, trebuie doar să dai frâu liber imaginației și să te folosești de propria creativitate. Ține cont de sfaturile noastre, combină aceste accesorii cu hainele preferate, pentru a-ți exprima individualitatea.

Sursă foto: Freepik.com

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni