• PRO TV
  • Vedetă din România, la un pas de moarte în Dubai. Ce a pățit după ce s-a urcat la volan

Vedetă din România, la un pas de moarte în Dubai. Ce a pățit după ce s-a urcat la volan

Vedetă din România, la un pas de moarte în Dubai. Ce a pățit după ce s-a urcat la volan

În ultimii ani, tot mai multe vedete din România au ales să se mute în Dubai, în speranța unui trai mai bun.

Din această categorie face parte și Brigitte Pastramă, care și-a cumpărat o locuință în cel mai mare oraș ca și număr de locuitori din Emiratele Arabe Unite. Iar fiica ei, Sara, studiază acolo, astfel că ele locuiesc împreună.

Florin Pastramă, soțul vedetei, a ales să facă naveta și să stea mai mult în România, decât în Dubai, însă cei doi se văr foarte des. În plus, ei au pus și bazele unei afaceri în Emiratele Arabe Unite: se ocupă de amenajări interioare și renovări!

Recent, Brigitte Pastramă a trecut printr-o întâmplare nu tocmai plăcută, după ce s-a urcat la volan. Așa cum a afirmat chiar ea pe rețelele de socializare, vedeta a fost la un pas de tragedie, din cauza altui șofer.

„Asta se întâmplă atunci când un idiot dintr-o altă mașină aruncă pe geam un recipient gol pe autostradă. Era cât pe ce să mor. Anvelopa mea a fost tăiată, conduceam cu 110 km/h”, a spus Brigitte Pastramă pe Instagram.

Din câte se pare, recipientul pe care un alt șofer l-a aruncat pe geam, în timp ce mergea pe autostradă, a ajuns fix sub roata mașinii conduse de vedeta din România. Iar urmările nu au fost deloc unele plăcute.

La scurt timp după incident, Brigitte Pastramă a postat pe Instagram, la story, și o poză cu mașina ei, pentru a le arătat tuturor ce urmări a avut decizia luată de șoferul din fața ei.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni