• PRO TV
  • Melania a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Donald Trump! Cum a reacționat fosta Primă Doamnă a SUA când acesta i-a cerut numărul de telefon la o petrecere, deși venise însoțit de o „blondă atrăgătoare”

Melania a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Donald Trump! Cum a reacționat fosta Primă Doamnă a SUA când acesta i-a cerut numărul de telefon la o petrecere, deși venise însoțit de o „blondă atrăgătoare”

Melania a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Donald Trump! Cum a reacționat fosta Primă Doamnă a SUA când acesta i-a cerut numărul de telefon la o petrecere, deși venise însoțit de o „blondă atrăgătoare”

Sunt căsătoriți de aproape două decenii și au împreună un fiu de 18 ani! Deși au existat de multe ori zvonuri că sunt la pas de divorț, Melania i-a rămas alături lui Donald Trump și continuă să-l susțină la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Gallery

​Fosta Primă Doamnă a SUA a lansat o carte de memorii în care a făcut mai multe dezvăluiri despre relația sa cu Donald Trump. În paginile cărții care îi poartă numele, Melania a rememorat momentul în care ea și fostul președinte al SUA s-au cunoscut. (Vezi imagini de arhivă cu cei doi în GALERIA FOTO de mai sus)

Melania Trump, născută Melania Knauss, la 26 aprilie 1970, este originară din Slovenia și și-a început cariera de model la 16 ani.

Melania avea 28 de ani când l-a cunoscut pe Donald Trump în cadrul unei petreceri, în timpul Săptămânei Modei de la New York.

În cartea sa de memorii, Melania a povestit că, în septembrie 1998, Trump, care avea 52 de ani pe atunci, a venit la ea și s-a prezentat. Întâlnirea celor doi a avut loc la Kit Kat Club, în timpul Săptămânei Modei, iar Trump era însoțit.

Melania a dezvăluit că Trump era cu „o blondă atrăgătoare”, dar ochii lui erau „plini de curiozitate și interes” după ce și-a zărit viitoarea soție în secțiunea VIP. 

„Era însoțit de o parteneră frumoasă, așa că inițial am considerat că sunt doar simple amabilități schimbate la un eveniment din industria modei”, a scris Melania.

Dar, după ce partenera lui Trump a dispărut pentru un moment, acesta i-a cerut Melaniei numărul de telefon, o cerere pe care aceasta a refuzat-o inițial. În schimb, ea i-a cerut numărul lui și a primit cartea de vizită a acestuia.

„'Îți dau numărul meu', a spus el, 'dacă promiți să mă suni'”, a scris aceasta în carte.

„Am băgat cardul în poșeta mea înainte ca partenera lui să se întoarcă la masă”, a explicat Melania. Câteva zile mai târziu, Melania l-a sunat pe Trump și cei doi au mers la prima dintre numeroasele lor întâlniri.

Melania a scris că a fost „captivată” de „farmecul și natura relaxată” a lui Donald Trump și descrie că s-a îndrăgostit de un bărbat grijuliu care i-a sunat medicii personali pentru a se asigura că este sănătoasă.

Chiar dacă nu a dat niciun detaliu despre femeia blondă cu care Trump era în acea noapte, presa străină i-a aflat identitatea. Potrivit The Cut, Donald Trump se întâlnea la acea vreme cu Celina Midelfart, o antreprenoare din Norvegia. (Vezi imagini cu Celina în GALERIA FOTO de mai sus)

În aproximativ 180 de pagini, Melania oferă cititorilor o privire din interior asupra vieții sale, însă nu abordează părțile mai complicate ale relației sale cu Trump, cum ar fi presupusa aventură pe care acesta a avut-o cu Stormy Daniels în timp ce Melania era însărcinată.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni