• PRO TV
  • Alexandra Timofte, Diana Sar și Irina Noapteș spun tot despre unul dintre filmele toamnei: "Zăpadă, ceai și dragoste 2: Cu puțin noroc 2 D"

Alexandra Timofte, Diana Sar și Irina Noapteș spun tot despre unul dintre filmele toamnei: "Zăpadă, ceai și dragoste 2: Cu puțin noroc 2 D"

La Vorbește lumea, Alexandra Timofte, Diana Sar și Irina Noapteș au venit să povestească despre una dintre premierele toamne și unul din filmele care se anunță a fi un adevărat succes.

Gallery

​VEZI GALERIA FOTO CU UNA DINTRE ACTRIȚELE FILMULUI - DIANA SAR

Este vorba de "Zăpadă, ceai și dragoste 2: Cu puțin noroc 2D", un film la care, după cum spune una din protagoniste, Alexandra Timofte, ești binevenit și dacă nu ai văzut prima parte, pentru că vei putea înțelege subiectul. 

Filmul rulează deja în cinematografe de la finalul lui septembrie 

Zăpadă, Ceai și Dragoste - prima parte, este un film SF de comedie din 2020 regizat de Cătălin Bugean după un scenariu de Andreas Petrescu. În rolurile principale sunt actorii Liviu Vârciu, Levent Sali, Angel Popescu.În alte roluri au apărut Dorian Popa, Alex Velea, Alina Pușcaș, Cristian Iacob, Carmen Tănase, Cosmin Seleși, Florin Busuioc, Monica Anghel, Pepe, Paula Chirilă și Sorin Bontea.

În România a avut premiera la 10 septembrie 2021.

Rezumatul primei părți - pentru cei care încă nu au fost la film

Trei prieteni, din cauza unei situații mai puțin norocoase, ajung la închisoare. Acolo plănuiesc să evadeze și cu ajutorul unui mafiot local reușesc să scape doar pentru a pregăti următorul jaf.

Dar o poțiune cu consecințe foarte ciudate le cade în mâini și totul se complică. De asemenea, în joc este un diamant gigant evaluat la 20 de milioane de dolari americani.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni