• PRO TV
  • Ce decizie a luat soția lui NOSFE, cu câteva zile înainte să se împlinească doi ani de la moartea rapperului: „Să-l amintim așa cum era...”

Ce decizie a luat soția lui NOSFE, cu câteva zile înainte să se împlinească doi ani de la moartea rapperului: „Să-l amintim așa cum era...”

Ce decizie a luat soția lui NOSFE, cu câteva zile înainte să se împlinească doi ani de la moartea rapperului: „Să-l amintim așa cum era...”

NOSFE, pe numele lui real Darius Vlad Crețan, s-a stins din viață fulgerător pe 16 octombrie 2022. Peste câteva zile se împlinesc doi ani de la moartea regretatului rapper, iar soția lui a luat o decizie importantă.

Gallery

Mădălina Crețan și NOSFE au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de șase ani, până când moartea i-a despărțit. Moartea fulgerătoare a rapperului a lăsat un gol imens în sufletul partenerei lui de viață, care nu își poate închipui viața fără bărbatul iubit, chiar dacă au trecut doi ani de când s-a stins din viață.

În ultimii doi ani, Mădălina Crețan a învățat cum să fie o femeie puternică, pentru fiica ei, Iris, pentru ca aceasta să nu simtă lipsa tatălui.

Doi ani de la moartea lui NOSFE: „Vă invităm cu drag să vă alăturați nouă...”

Mădălina Crețan, soția regretatului NOSFE, a anunțat că pe data de 13 octombrie 2024 va fi organizată o ceremonie de comemorare a celebrului rapper, iar cei care vor să participe sunt așteptați la Biserica Izvorul Tămăduirii Dumbrăveni.

„Vă invităm cu drag să vă alăturați nouă, într-o zi specială de comemorare a lui NOSFE. Vă așteptă, la monumentul funerar dedicat lui și vă încurajăm pe fiecare dintre voi să aduceți câte o floare și să împărtășim gândurile și amintirile voastre cu și despre el.

Să-l amintim așa cum era el, puternic și mereu cu zâmbetul pe buze”, a scris Mădălina Crețan, într-o postare de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by SATRA B.E.N.Z. (@satrabenz)

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni