• PRO TV
  • George Simion s-a dezlănțuit la sosurile picante ale lui Măruță: "Ciolacu, Geoană și Ciucă sunt cei trei prostănaci! Pe Marcel Ciolacu l-aș pune salahor, nu are nicio calificare"

George Simion s-a dezlănțuit la sosurile picante ale lui Măruță: "Ciolacu, Geoană și Ciucă sunt cei trei prostănaci! Pe Marcel Ciolacu l-aș pune salahor, nu are nicio calificare"

George Simion s-a dezlănțuit la sosurile picante ale lui Măruță: "Ciolacu, Geoană și Ciucă sunt cei trei prostănaci! Pe Marcel Ciolacu l-aș pune salahor, nu are nicio calificare"

George Simion, de asemenea candidat pentru funcția supremă în stat, a spus "prezent" la cea mai picantă săptămână.

Gallery

Iată ce răspunsuri de aur a dat întrebărilor din plumb:

Aș da votul meu pentru Lasconi pentru că are cele mai puține șanse să ajungă în turul doi. Între timp și-a pus o cruce și i-a speriat și pe ăia care o votau.
Aș alege filmul "Patriotul" pentru a-mi descrie viața mea, știu că a fost celebru.

Legat de viciile sale, a spus:

Stau mult pe telefon și îmi plac petrecerile, eu sunt Fecioară, îmi place mult să muncesc, când mă apuc de ceva, mă înfund în muncă. Îmi plac petrecerille, muzica lăutărească, soția e și cu manelele, eu nu am mai fost la o petrecere de opt luni.

Legate de poreclele date contracandidaților, a spus:

Nicolae Ciucă - Ursul păcălit de vulpe, că are o relație cu Marcel Ciolacu. Dar aș putea să le zic Beavis și Butt-Head. Dacă ar fi un trio, l-aș adăuga pe domnul Geoană și aș face Cei trei prostănaci. Deci Ciolacu, Geoană și Ciucă sunt cei trei purceluși sau cei trei prostănaci. Elena Lasconi e Cruela. Sau Ursula. Orban e Greierele din Greierele și furnica, mereu cântă și nu are grijă de țară. 
Dintre Diana Șoșoacă și Kelemen Hunor l-aș alege pe Kelemen Hunor să merg pe o insulă pustie. Dacă aș fi obligat. 

Dacă ar alege din contracandidații săi pentru a face blocuri, a stabilit:

Elena Lasconi - diriginte de șantier
Marcel Ciolacu- salahor, nu are nicio calificare, nimic;
Ludovoc Orban- gresie și faianță
Nicolae Ciucă - dat cu bidineaua
Mircea Geoană- zidar, dar o noapte, un fel de Meșterul Manole

Legate de calități pe care oponenții le au și el nu, a spus:

Doamne Lasconi are capacitatea de a disimula, deodată a devenit credincioasă, femeie cu basma. Mi-ar plăcea de la domnul Orban, să cânt la chitară. Capacitatea de a sta drept, la domnul Ciucă, disciplina e bună. De la domnul Geoană mi-a lipsit, cum să îi zic, stârnește hoohote. Să te faci plăcut, da. DomNul Ciolacu are certificat de revoluționar, a luat terenuri în partea lui, asta aș vrea-o. 
Mânânc iute decât să îi pun pe ăștia premier! Au distrus țara! Mănânc iute! Nu există! E iute! Măcar am salvat țara! 
Eu mă consider cel mai bogat din toți. Așa mă consider. Sunt atâția care mă susțin.  La cum își ascund ei tot, de unde să știu? Din datele publice, Ciolacu, are covrigăria. 
De la rechini aș salva-o pe Diana Șoșoacă, dintre ea și Claudiu Târziu. O trimit în larg, țipă și fug rechinii. 
Pe Ciolacu îl trimitem la covrigi, pe Elena Lasconi o lăsăm primar, pe Geoană comediant, pe domnul Ciucă îl lăsăm să se bucure de pensia specială. 
Mă tatuez cu Geoană, iubita mea, soție, seamănă cu Golum și se sperie lumea. 

George Simion e născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani, Vrancea și este un activist civic și politician român conservator și de dreapta, ales deputat în legislatura 2020-2024.

Este fondator al Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și al Alianței pentru Centenar. Alături de Claudiu Târziu, George Simion a fost co-președinte al partidului AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) de la înființare. În urma congresului AUR din 27 martie 2022, George Simion a fost ales ca unic președinte al partidului.

În repetat rânduri, în trecut, Simion s-a declarat susținător al instaurării monarhiei în România. Tot în repetate rânduri, a fost considerat indezirabil pe teritoriul Republicii Moldova, având cinci interdicții de intrare pe teritoriul acestui stat. Pentru prima dată, George Simion a primit interdicție pe 16 decembrie 2014.

George Simion a candidat ca independent la alegerile europarlamentare din 2019. Și-a anunțat candidatura pentru președinția României din partea AUR.

FOTO: ȘTIRILE PRO TV 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni