• PRO TV
  • Kanye West și Bianca Censori, prima apariție după ce s-a zvonit că sunt la un pas de divorț! Imaginile surprinse de paparazzii sunt mai mult decât grăitoare

Kanye West și Bianca Censori, prima apariție după ce s-a zvonit că sunt la un pas de divorț! Imaginile surprinse de paparazzii sunt mai mult decât grăitoare

Kanye West și Bianca Censori, prima apariție după ce s-a zvonit că sunt la un pas de divorț! Imaginile surprinse de paparazzii sunt mai mult decât grăitoare

Love is the air! Cel puțin asta reiese din cele mai recente imagini surprinse cu Kanye West și Bianca Censori, deși recent au circulat zvonuri că mariajul lor e pe butuci și că tatăl arhitectei nu mai suportă să-și vadă fiica „umilită” în public.

Gallery

​Cei doi se relaxează în capitala Japoniei, iar Kaney și-a scos soția la o sesiune de shopping într-un mall din Tokyo.

Rapperul „Donda” și arhitecta australiană au fost văzuți făcând cumpărături la un centru comercial din capitala Japoniei la o zi după ce presa străină a scris că cei doi sunt la un pas de divorț.

Kanye West (47 de ani) și Bianca Censori (29 de ani) au făcut paradă de gesturi tandre, iar bruneta l-a ținut în permanență de braț. La un moment dat, Bianca a râs cu poftă și și-a pus mâinile în jurul feței soțului ei în timp ce urcau pe scara rulantă la un alt etaj. Cei doi și-a asortat și ținutele și s-au îmbrăcat complet în alb, potrivit Page Six. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Fondatorul Yeezy a purtat o cămașă cu mânecă lungă și pantaloni asortați, în timp ce Censori a purtat un top scurt cu mânecă lungă, o pereche de colanți și cizme cu franjuri.

TMZ a scris la începutul săptămânii că Kanye West și-ar fi informat apropiații că intenționează să divorțeze de soția sa și să se mute la Tokya. Din cauza „presupusei despărțiri”, sursele TMZ au declarat că Bianca Censori a plecat în Australia, țara ei natală, pentru a fi cu familia ei. Arhitecta nu mai fusese fotografiată în compania rapperului de câteva săptămâni.

De doi ani, Kanye și Bianca formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul internațional. Aparițiile lor în public sunt adesea revoltătoare, iar în Italia erau cât pe ce să fie arestați. Motivul? Rapperul își îndemna soția să se afișeze în ținute extrem de sumare, adesea fără lenjerie intimă, lăsând-o practic descoperită în fața paparazzilor. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO DE MAI SUS)

​Persoane din anturajul vechi al Biancăi Censori și-au exprimat îngrijorarea cu privire la comportamentul ei și au încercat să ia legătura cu ea.

Părinții Biancăi își fac griji pentru ea, iar prietenii ei sunt convinși că rapperul o manipulează după bunul plac. „Tatăl Biancăi vrea să îl confrunte pe Kanye să îl întrebe ce e în capul lui de o expune astfel pe fiica lui. El ce ar face dacă și-ar vedea fetele în aceasta ipostază în public…”, a spus o sursă pentru Daily Mail.

Ce reguli trebuie să respecte Bianca Censori

Potrivit Daily Mail, Kanye West are un set de reguli bizare pentru soția sa.

„Bianca nu are voie să vorbească în public și trebuie să poarte doar ceea ce își dorește el. De asemenea, i se cere să mănânce anumite alimente și să facă exerciții fizice, chiar dacă Kanye nu face exerciții fizice”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru sursa menționată mai sus.

„Ea nu mai gândește singură și ascultă de el, pentru că a convins-o că sunt de viță nobilă”, a adăugat sursa.

Mariajul lui Kanye cu Bianca este legitim. Cei doi s-au căsătorit în 20 decembrie 2022, în Palo Alto, California, potrivit documentelor obținute de publicație.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni