• PRO TV
  • Celebrul fotbalist român și-a cerut iubita în căsătorie într-un cadru de poveste, la Dubai. Sportivul de 25 de ani și-a surprins partenera în cel mai frumos mod

Celebrul fotbalist român și-a cerut iubita în căsătorie într-un cadru de poveste, la Dubai. Sportivul de 25 de ani și-a surprins partenera în cel mai frumos mod

Celebrul fotbalist român și-a cerut iubita în căsătorie într-un cadru de poveste, la Dubai. Sportivul de 25 de ani și-a surprins partenera în cel mai frumos mod

Fotbalistul Andrei Cordea și-a cerut iubita în căsătorie. Cererea a avut loc la Dubai, într-un cadru de vis.

Gallery

Celebrul fotbalist și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare, și-a cerut iubita în căsătorie. Andrei Cordea, în vârstă de 25 de ani, a organizat momentul mult așteptat în detaliu și a ieșit fix așa cum a visat.

Cum și-a surprins fotbalistul iubita

Andrei Cordea se numără printre cei mai apreciați fotbaliști din România. Sportivul este în culmea fericirii, și-a cerut iubita în căsătorie, pe Georgiana Maria Dima. Cererea a avut loc într-un decor de vis, în Dubai.

Iubita fotbalistului a fost vizibil emoționată și a spus cel mai hotărât „da”. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și iată că a venit momentul să facă pasul cel mare în relația lor.

Imaginile din momentul cererii au fost publicate pe rețelele de socializare, iar fanii au observat că fotbalistul s-a pregătit în detaliu pentru minunata cerere în căsătorie, iar totul a ieșit ca la carte.

Cine este Andrei Cordea

Andrei și-a început cariera în fotbal la Academia Gheorghe Hagi, unde a învățat fundamentele jocului și și-a dezvoltat calitățile. În 2017, a semnat cu echipa italiană Novara Calcio, iar ulterior s-a întors în România, unde a avut ocazia să joace constant.

În luna august a anului trecut el a semnat cu Al Tai, formație din Arabia Saudită. După trei goluri și patru pase decisive, el a decis să rămână la Al Tai și în liga secundă.

„Am avut câteva discuții și în Europa. Am avut o discuție și cu patronul de aici, care este nou, totul fiind acum schimbat în club. Felul în care a vorbit cu mine și în care mi-a explicat ce își dorește de la mine m-a făcut să cred că el își dorește cel mai tare să rămân și să promoveze. Poate că m-am simțit și eu puțin apăsat pentru că am retrogradat sezonul trecut și nu îmi doresc să las echipa în liga a doua. Voi da tot ce am mai bun să promovăm”, a declarat fotbalistul pentru PRO TV.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni