• PRO TV
  • Irinel Columbeanu primește lunar 6.000 de lei! Cine îi dă bani fostului milionar de la Izvorani

Irinel Columbeanu primește lunar 6.000 de lei! Cine îi dă bani fostului milionar de la Izvorani

Irinel Columbeanu primește lunar 6.000 de lei! Cine îi dă bani fostului milionar de la Izvorani

Fostul soț al Monicăi Gabor primește, în fiecare lună, suma de 6.000 de lei, însă puțini sunt cei care știu de la cine!

Gallery

​Irinel Columbeanu, care a avut o avere de peste 15 milioane de euro, a ajuns să trăiască astăzi la azilul din Ghermănești. Fostul milionar de la Izvorani are o pensie infimă, de doar 2.000 de lei, din care nu își permite să plătească toate cele necesare la azilul de bătrâni în care locuiește.

Mai mult decât atât, Irinel Columbeanu s-a confruntat și cu probleme mari de sănătate, iar tratamentele pe care a fost nevoit să le ia i-au îngreunat situația financiară.

Din fericire, Irinel Columbeanu îi are aproape pe Ion Cassian, directorul azilului în care stă. Acesta a declarat, potrivit click.ro, că pensia lui Columbeanu este de doar 2.000 de lei și că până la 8.000 de lei, suma tuturor cheltuielilor de la azil, îl ajută el.

„I-au mai mărit pensia cu vreo 120 de lei, are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei, ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a suferit două accidente vasculare, dar acum e bine, a trecut peste perioada de decădere. Au mai venit pe la el prietenii, l-au mai înviorat. Și Prințesa Brianna Caradja l-a vizitat, am cunoscut-o, ei au fost împreună câțiva ani buni. Au vorbit în franceză, și el știe, la perfecție, nu i-a dat și bani, din câte știu eu. A mai fost și Oana, ultima lui fostă iubită. Romanița nu a venit însă să-l vadă”, a spus Ion Cassian, conform sursei amintite.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni