• PRO TV
  • Imagini de la ziua de naștere a Cleopatrei Stratan. Interpreta a împlinit 22 de ani și a sărbătorit alături de cele mai bune prietene. Cum a felicitat-o tatăl ei, Pavel Stratan

Imagini de la ziua de naștere a Cleopatrei Stratan. Interpreta a împlinit 22 de ani și a sărbătorit alături de cele mai bune prietene. Cum a felicitat-o tatăl ei, Pavel Stratan

Imagini de la ziua de naștere a Cleopatrei Stratan. Interpreta a împlinit 22 de ani și a sărbătorit alături de cele mai bune prietene. Cum a felicitat-o tatăl ei, Pavel Stratan

Cleopatra Stratan a împlinit 22 de ani pe 6 octombrie și a organizat o petrecere de zile mari la ea acasă. Cântăreața și-a invitat cele mai bune prietene și s-a distrat ca în adolescență.

În data de 6 octombrie, Interpreta hitului „Ghiță” a primit sute de felicitări din partea fanilor. 

„Ca astăzi, cu 22 de ani în urmă, s-a născut cel mai cuminte, ascultător și modest copil din lume, având cei mai norocoși părinți de pe pământ”, este o parte din mesajul lui Pavel Stratan pentru fiica lui. 

​Cântăreața și-a dorit o petrecere într-un cerc restrâns de prieteni, la ea acasă. „Girls party?? YES! Am avut o zi superbă, exact așa cum mi-am dorit-o: cu soare, un curcubeu, puțin roz, multe râsete, un tort superb și cele mai bune prietene lângă mine!! Vă iubesc muuuult de tot și vă mulțumesc că existați în viața mea! 22, be gorgeous!”, a scris Cleopatra în dreptul unei galerii foto de la petrecere. Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Gallery

​​Edward Sanda i-a scris un mesaj emoționant pe pagina de socializare: „Soția mea, îți mulțumesc ca mă faci să simt în fiecare zi ce înseamnă dragostea sinceră și adevărată! Te iubesc mult! La mulți ani ,Cleuța mea frumoasă!”.

​Cleopatra și ​​Edward s-au căsătorit în august 2021, iar de atunci formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. 

Sursă foto: Instagram/ Cleopatra Stratan

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni