• PRO TV
  • O celebră influenceriță din România a anunțat sexul copilului! Tânăra urmează să devină mamă, în doar câteva luni: „Vom avea un băiețel!”

O celebră influenceriță din România a anunțat sexul copilului! Tânăra urmează să devină mamă, în doar câteva luni: „Vom avea un băiețel!”

O celebră influenceriță din România a anunțat sexul copilului! Tânăra urmează să devină mamă, în doar câteva luni: „Vom avea un băiețel!”

Veste bună în showbiz! O celebră influenceriță din România a anunțat că urmează să devină mamă de băiat. Iată despre cine este vorba!

Gallery

​Zi de mare bucurie în showbizul autohton, după ce Raluca Munte, o celebră influenceriță din România, a anunțat că urmează să devină mamă de băiat. Tânăra s-a făcut remarcată după ce a participat la o emisiune matrimonială, acolo unde a atras simpatia telespectatorilor, care au urmărit-o pe rețelele de socializare, inclusiv după încheierea show-ului. 

Raluca Munte urmează să aducă pe lume un băiețel. Anunțul care a strâns sute de mii de reacții pe Instagram

Raluca Munte trece prin cele mai fericite momente din viața ei, după ce a aflat că urmează să aducă pe lume primul său copil. Bruneta formează un cuplu cu Daniel Stanci, bărbatul alături de care a ajuns în fața altarului în luna iunie a acestui an.

Patru luni mai târziu, vedeta a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că este însărcinată și că va avea un fiu. 

„Astăzi a fost o zi absolut magică, una pe care o vom păstra mereu în inimile noastre! Emoțiile și bucuria au fost la cote maxime, pentru că astăzi copiii noștri au aflat în sfârșit ce se ascunde în burtică.  Cu toții am așteptat acest moment cu sufletul la gură, iar când a venit clipa dezvăluirii, bucuria a fost nemărginită!  Suntem atât de entuziasmați să împărtășim cu voi această veste minunată – vom avea un băiețel! 
Acest moment ne-a umplut inimile de recunoștință și fericire. Privind entuziasmul și strălucirea din ochii copiilor noștri, ne-am simțit copleșiți de dragoste și nerăbdare pentru ce urmează. Nu putem să așteptăm să îl întâmpinăm pe micul nostru prinț în familia noastră și să împărtășim mai multe momente frumoase cu voi în această călătorie incredibilă.”, a transmis Raluca Munte pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

A post shared by Raluca Munte (@munteraluca)

Daniel Stanci, soțul Ralucăi, este deja tată a doi copii, în viața cărora influencerița se implică enorm, fiind alături de ei în toate momentele importante. 

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni