• PRO TV
  • Îl recunoști? Unul dintre cei mai talentați actori din tânăra generație, transformare uluitoare pentru cel mai nou rol

Îl recunoști? Unul dintre cei mai talentați actori din tânăra generație, transformare uluitoare pentru cel mai nou rol

Îl recunoști? Unul dintre cei mai talentați actori din tânăra generație, transformare uluitoare pentru cel mai nou rol

Are 28 de ani și este considerat unul dintre cei mai talentați și carismatici actori din tânără generație. Fanele din întreaga lume sunt de părere că Timothee Chalamet are și un loc binemeritat în topul celor mai sexy staruri de la Hollywood.

Gallery

​A jucat în producții de succes ca: „Dune”, „Wonka” sau „Call me by your name”, iar acum filmează de zor la pelicula „Marty Supreme”, o poveste inspirată de jucătorul profesionist de ping pong Marty Reisman.

​„Marty Supreme” este scris de Josh Safdie și Ronald Bronstein, iar din distribuție mai fac parte: Fran Drescher, actriță cunoscută publicului din România pentru rolul din „Dădaca”, Gweneth Paltrow și rapperul Tyler, The Creator.

Filmările pentru Marty Supreme au loc în această perioadă pe străzile din New York, iar paparazzii au fost pe fază și au surprins câteva cadre spectaculoase cu Timothee Chamalet. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Pentru acest rol, actorul a avut parte de o transformare spectaculoasă, mai ales că acțiunea filmului se petrece în anii ‘50.

​Starul din „Dune” s-a tuns și și-a dat părul pe spate, are mustață și poartă ochelari de vedere. În imaginile surprins de paparazii, Timothee apare într-un maiou alb, o cămășă descheiată și pantaloni gri.

Nu doar pe plan profesional o duce bine. Timothee este cuplat cu mezina clanului Kardashian. La 21 de ani, Kylie Jenner devenea cea mai tânără miliardară, potrivit Forbes.

​În ultimii ani, veniturile ei au scăzut și deși nu mai este miliardară, Kylie are în conturi nu mai puțin de 710 milioane de dolari.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni