• PRO TV
  • Tiësto aprinde ringurile de dans cu remixul exploziv al piesei "Dudadu Flip" de Irina Rimes și Goldcher - “Dudada”

Tiësto aprinde ringurile de dans cu remixul exploziv al piesei "Dudadu Flip" de Irina Rimes și Goldcher - “Dudada”

Tiësto aprinde ringurile de dans cu remixul exploziv al piesei "Dudadu Flip" de Irina Rimes și Goldcher - “Dudada”

Remixul lui Tiësto pentru „Dudadu Flip” de Goldcher și Irina Rimes duce piesa originală la noi culmi explozive, infuzând-o cu energia sa inconfundabilă și ritmurile pulsante care l-au consacrat. Cunoscut pentru transformarea melodiilor în adevărate imnuri globale ale ringurilor de dans, Tiësto intensifică vibe-ul piesei prin linii de bas puternice, ritmuri captivante și drop-uri electrizante, concepute special pentru a incendia petrecerile din întreaga lume.

Gallery

​Remixul păstrează esența influențelor muzicii tradiționale românești din “Dudadu”, dar Tiësto o ridică la un alt nivel, dându-i un sound dinamic, perfect pentru festivaluri. Stratificarea expertă a elementelor de house și EDM aduce o perspectivă proaspătă piesei, oferindu-i un vibe energic și euforic. 

Creditele pentru “Dudadu Flip” îi revin Irinei Rimes pentru versuri, iar muzica este compusă de Irina Rimes, Mihai Cernea, Cristian Comaroni, Radu Țăcă, Andrei Comaroni, David Goldcher și Teodor Amarandei; producția este semnată de David Goldcher. Noul remix, “Dudada”, a fost realizat de Tiësto.

Tiësto, câștigător al unui premiu GRAMMY și certificat cu platină, este un icon internațional al muzicii, cu peste 8 miliarde de stream-uri globale pe diverse platforme, peste 36M de vânzări totale de discuri și o audiență socială de peste 30M de fani, alături de peste 160M de vizualizări pe TikTok. DJ și producător, este singurul artist care deține simultan titlurile de “The Greatest DJ of All Time” oferit de Mixmag, “#1 DJ” conform Rolling Stone și “The Godfather of EDM”, așa cum l-a numit Billboard. De la hiturile underground până la rezidența sa în Las Vegas și succesul său internațional, Tiësto a creat modelul pentru succesul în lumea muzicii dance din zilele noastre.

Irina Rimes este una dintre cele mai iconice artiste din industria muzicală românească, cunoscută pentru stilul său unic și hiturile sale, precum și pentru cele peste 340 de spectacole live încărcate emoțional și mai mult de 450 de milioane de vizualizări pe YouTube. Cele patru albume ale sale, „Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și „ACASĂ”, includ hituri ca „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi” și „Bolnavi amândoi”. Irina a colaborat cu artiști precum Guess Who, Carla’s Dreams, INNA și Cris Cab, și a scris pentru staruri precum Andra și Antonia. În 2022, a lansat mini-documentarul „Pe drumul meu” și a revenit ca jurat la Vocea României, iar piesa ei „Ba ba ba – Inima mea bate” a devenit cea mai ascultată piesă a verii. În 2023, a continuat să captiveze publicul cu piese precum „Neiubita ta” și colaborarea cu Theo Rose pentru „Stinge Luminile”.

Un punct de atracție din EP-ul său din 2024, „Origini”, este “Dudadu”, o piesă care a câștigat recunoaștere internațională de la DJ-i precum Keinemusik și Steve Aoki. Aoki a realizat propriul remix și l-a interpretat live la festivalul UNTOLD, alături de Irina, marcând un moment important în succesul global al piesei.

Goldcher este un DJ și producător francez renumit, apreciat pentru talentul său unic de a combina Afro House cu Melodic House. Într-un timp record, s-a afirmat pe scena internațională cu remixurile sale de pe SoundCloud, urcând rapid în top 10 global Afro House. În mai puțin de trei luni, piesele sale au adunat peste 100.000 de ascultări, demonstrând impactul imediat al muzicii sale. Popularitatea lui Goldcher continuă să crească, cu peste un milion de vizualizări ale pieselor sale pe rețelele de socializare. Muzica sa a fost susținută de nume mari din industrie, precum Francis Mercier și Keinemusik, evidențiind atracția universală și calitatea producțiilor sale. Recent, Goldcher a încheiat un parteneriat important cu label-ul din Los Angeles, Funkshaw, colaborare care marchează lansarea piesei sale originale „Kuvimba”, acum disponibilă pe toate platformele de streaming. Călătoria lui Goldcher nu se oprește aici, pregătindu-se pentru un turneu internațional în 2024 și 2025, care va acoperi Europa, Statele Unite și Emiratele Arabe Unite, promițând să fie un eveniment de neratat pentru fanii muzicii electronice din întreaga lume.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni