• PRO TV
  • Scandal la o școală din Sibiu, după ce un elev de clasa a V-a a fost hărțuit de trei colegi din clasa a VII-a. „L-au amenințat că îl bagă cu capul în toaletă”

Scandal la o școală din Sibiu, după ce un elev de clasa a V-a a fost hărțuit de trei colegi din clasa a VII-a. „L-au amenințat că îl bagă cu capul în toaletă”

Scandal la o școală din Sibiu, după ce un elev de clasa a V-a a fost hărțuit de trei colegi din clasa a VII-a. „L-au amenințat că îl bagă cu capul în toaletă”

Un elev de la Școala „Nicolae Iorga” din Sibiu a fost hărțuit de către alți trei colegi mai mari decât el. Aceștia l-ar fi amenințat că îl vor agresa fizic, după ce l-au închis în baie. Mama copilului a fost revoltată de cele întâmplate și a sesizat poliția.

La Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Sibiu, un băiat din clasa a V-a a fost închis în baia unității de învățământ de alți trei copii din clasa a VII-a. Potrivit mamei băiatului, acesta a fost sechestrat și umilit în toaletă, iar întreaga scenă a fost filmată. Totul s-a petrecut luni, în timpul orelor de curs, scrie oradesibiu.ro. După plângerea mamei, directorul instituției a sesizat poliția. 

„La data de 7 octombrie, în jurul orei 19:00, directorul adjunct al unei unități de învățământ din municipiul Sibiu a sesizat Secția de Poliție Urbană Sibiu cu privire la un incident ce s-a întâmplat în școală, în aceeași zi, relatând faptul că, în jurul orei 12:50, în pauza dintre cursuri, un elev de 11 ani ar fi fost ținut împotriva voinței sale de către alți 3 elevi ai școlii, în vârstă de 12 și 13 ani, în baia unității de învățământ, în scopul obținerii de bunuri alimentare de la acesta. Totodată, grupul de trei copii i-ar fi solicitat să facă exerciții fizice și l-ar fi filmat. Precizăm faptul că minorul în cauză nu a fost agresat fizic și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

„A fost ținut în baie, l-au sechestrat. Unul ținea ușa să nu poată ieși, unul filma, iar altul îl împingea. L-au percheziționat, l-au tras de tricou, i-au vorbit urât, apoi l-au amenințat că îl bagă cu capul în toaletă dacă spune cuiva ce s-a întâmplat. L-au pus să facă 10 flotări ca să îi dea drumul, că întârzia la oră”, a povestit îngrozită mama băiatului, potrivit sursei citate.

VIDEO/ Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

În urma acestei întâmplări, copilul i-a povestit totul mamei sale cu lacrimi în ochi.  „Când m-a văzut, a început să plângă, era speriat. Azi-noapte, săracul, vorbea în somn. A fost terorizat, nu este în regulă ce s-a întâmplat”, a mai relatat mama elevului. Ea cere ca elevii vinovați să fie exmatriculați: „Mi s-a spus că se vor lua măsuri. Nu mă încântă că li se va scădea nota la purtare. Comportamentul lor nu a fost în regulă și pedeapsa e prea ușoară. Copilul meu va suferi și, cu  siguranță, vor mai fi alții în locul lui”. 

Sursă foto: Ora de Sibiu 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni