• PRO TV
  • Elena Merișoreanu intervin în scandalul dintre Jador și Zanni. Interpreta de muzică populară a spus clar și răspicat: „Nu-l văd...”

Elena Merișoreanu intervin în scandalul dintre Jador și Zanni. Interpreta de muzică populară a spus clar și răspicat: „Nu-l văd...”

Elena Merișoreanu intervin în scandalul dintre Jador și Zanni. Interpreta de muzică populară a spus clar și răspicat: „Nu-l văd...”

Elena Merișoreanu sare în apărarea lui Jador, după ce Zanni a făcut o serie de dezvăluiri tranșante despre cântăreț. Interpreta de muzică populară nu este de acord cu acuzațiile pe care câștigătorul Survivor All Stars i le aduce fostului său coleg de junglă.

Gallery

Elena Merișoreanu, o apropiată a lui Jador, a comentat acuzațiile apărute în spațiul public, potrivit cărora Jador ar fi agresat-o pe Oana Ciocan, fosta lui iubită.

Elena Merișoreanu îi ia apărarea lui Jador

Celebra cântăreață de muzică populară îi ia apărarea lui Jador și susține că acesta nu este un om violent, în ciuda spuselor lui Zanni.
Elena Merișoreanu este de părere că Jador este un tânăr bun și generos, care ajută oamenii din jurul său, căci nu a avut o copilărie ușoară.

„Știi care e treaba? El a fost foarte sărac. Din punctul acesta de vedere el prețuiește fiecare ban. Îi ajută pe cei care nu au. Ăsta-i mare lucru, să știi! El și-a cumpărat case peste tot, și-a cumpărat…

Nu știu, pentru mine, el e un copil din generația asta tânără foarte strângător și vine lumea după el de nu se poate. Își ajută familia, ai văzut, foarte mult. I-a făcut un magazin lui taică-su, își ajută frații ”, a mai spus Elena Merișoreanu, pentru FANATIK.

Elena Merișoreanu și Jador au o relație frumoasă de prietenie, artista îl consideră ca pe propriul fiu.

„M-a sunat de la Paris, da, am mai vorbit cu el. Du-te, mă, nu vorbi! (n. red.: ne spune Merișoreanu legată de scandalul cu presupusa agresiune asupra fostei sale, spunând că nu este violent). Este un copil atât de cuminte cum rar am văzut, te rog să mă crezi”, a mai declarat Elena Merișoreanu.

Sursă foto: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni