• PRO TV
  • Caz șocant în SUA! O femeie a mâncat cenușa soțului ei mort și a mărturisit că a ajutat-o să slăbească: „M-am lins pe degete”

Caz șocant în SUA! O femeie a mâncat cenușa soțului ei mort și a mărturisit că a ajutat-o să slăbească: „M-am lins pe degete”

Caz șocant în SUA! O femeie a mâncat cenușa soțului ei mort și a mărturisit că a ajutat-o să slăbească: „M-am lins pe degete”

O femeie din Statele Unite ale Americii a mărturisit că a început să mănânce cenușa soțului ei decedat și a reușit să piardă aproximativ 19 kilograme.

Casie, o femeie de 26 de ani, cu multe kilograme în plus, a făcut o mărturisire care a șocat pe toată lumea. Tânăra a început să se înfrupte din cenușa soțului ei decedat și a spus că aceasta a ajutat-o să slăbească aproape 19 kilograme, potrivit Thesun.co.uk

Femeia și partenerul ei și-au început relația în anul 2009, iar la 10 luni de la prima lor întâlnire au decis să se căsătorească. Fericirea lor nu a durat foarte mult, căci bărbatul a suferit un atac de astm sever și s-a stins din viață.

De atunci, Casie poartă cenușa soțului ei decedat peste tot, la magazin, la cumpărături sau la film, însă obiceiurile sale macabre nu s-au oprit acolo.

Îl iau cu mine peste tot, la magazin, la cumpărături, la film, în oraş să mănânc, oriunde merge. De fiecare dată când merg la magazin cumpăr mâncarea care îi plăcea lui, nu o mănânc, doar o gătesc pentru el. Unii râd, cred că glumesc, dar vorbesc serios, fac totul pentru soţul meu”, a dezvăluit femeia.

Femeia a dezvoltat un obicei cel puțin straniu, acela de a mânca din cenușa partenerului său.

”Cred că odată cu transferul cenuşii sale, o parte a căzut şi într-o cutie de carton şi pe mâinile mele. Nu am vrut să şterg cenuşa, adică e soţul meu, nu am vrut să îi şterg urmele, aşa că m-am lins pe degete. Şi iată-mă astăzi, aproape două luni mai târziu, nu mă pot opri din a-mi mânca soţul. Mai întâi îmi ling degetul şi împrăştii cenuşa pe bune şi apoi o mănânc.

Are gust de ouă stricate, nisip şi hârtie, dar am ajuns să iubesc acel gust, a început prin a nu-mi dori să scap de cenuşă, iar acum am ajuns să o mănânc. Am pierdut 19 kilograme de când soţul meu a murit, practic singurul lucru pe care îl mănânc e cenuşa”, a mai spus americanca.

Foto: YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni