• PRO TV
  • A renunțat la statutul de sex-simbol, dar la 57 de ani încă farmecă audiența cu un look 100% natural! Pamela Anderson, în centrul atenției la Glamour Women of the Year Awards

A renunțat la statutul de sex-simbol, dar la 57 de ani încă farmecă audiența cu un look 100% natural! Pamela Anderson, în centrul atenției la Glamour Women of the Year Awards

A renunțat la statutul de sex-simbol, dar la 57 de ani încă farmecă audiența cu un look 100% natural! Pamela Anderson, în centrul atenției la Glamour Women of the Year Awards

„Frumusețea vine din interior!”, declara Pamela Anderson în urmă cu un an pentru revista Today. Ajunsă la 57 de ani, actrița din Baywatch care a fost consideră sex-simbol și reper de frumusețe în anii 1990, uimește cu o schimbare totală de look și garderobă.

Gallery

​După ce în toamna anului trecut a apărut nemachiată la Săptămâna Modei de la Paris, Pamela Anderson a dezvăluit că nu se mai atinge niciodată de machiaj. Actrița a explicat într-un interviu că acoperirea defectelor cu farduri i se pare inutilă și că nu-i pasă de îmbătrânirea fizică.

​„Eu o numesc trăire, nu îmbrătrânire. Să fugi după tinerețe este inutil. Tot ce putem face este să îmbrățișăm cine suntem în momentul în care ne aflăm și să fim de acord cu locul în care ne stau picioarele în acest moment”, a spus actrița pentru People.

Prezentă recent la gala Glamour Women of the Year Awards, Pamela Anderson a impresionat cu un look natural și o rochie superbă de culoarea mentei, lungă pănâ în pământ. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Evenimentul a avut loc la Times Square EDITION Hotel, iar Pamela a urcat pe scenă pentru a ridica premiul Glamour Impact Award.

„Pur și simplu am făcut-o și m-am jucat cu ea”, a declarat vedeta pentru Glamour despre decizia de a-și reduce rutina de frumusețe.

Nu am nimic împotriva machiajului, dar am simțit că arată mai bine pe mine la 20 de ani decât acum. (...) O să ajungi la o răscruce de drumuri la 50 de ani și o să te întrebi: O să alerg după tinerețe? Am de gând să fiu nefericit? Sau mă voi accepta așa cum sunt? Și este o practică. Și este greu să spui că încerci toate acestea dacă încă mai apari pe covoarele roșii și pe coperțile revistelor machiată”, a conchis Pamela.

​Glamour a mai premiat vedetele olimpice Suni Lee și Allyson Felix, actrițele Sydney Sweeney și Taraji P. Henson, activistele pentru avort Hadley Duvall și Kaitlyn Joshua și legenda tenisului Serena Williams, precum și un grup de mame celebre (mama lui Travis și Jason Kelce - Donna Kelce, mama lui Beyoncé și Solange Knowles - Tina Knowles, mama lui Billie Eilish și Finneas - Maggie Baird și mama Selenei Gomez -Mandy Teefey), scrie People.

Glamour Women of the Year este o ceremonie anuală de premiere găzduită de revista Glamour, care onorează femeile care au adus contribuții semnificative în domeniile lor.

Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni