• PRO TV
  • (P) Expertiza de care ai nevoie pentru orice marcă de mașină

(P) Expertiza de care ai nevoie pentru orice marcă de mașină

(P) Expertiza de care ai nevoie pentru orice marcă de mașină

Dacă vorbim despre mentenanța sau repararea mașinii tale, încrederea e totul.

Vrei o echipă care să înțeleagă și să trateze fiecare problemă a vehiculului tău cu grijă, precizie și atenție la detalii? Toate acestea le găsești la serviciul auto multimarcă Dexcar.

Indiferent de brandul mașinii tale ai parte de servicii profesionale de mentenanță și reparații la cele mai înalte standarde.

Expertiză pentru orice model de mașină

 Zi de zi vedem multiple branduri de mașini pe drum, fiecare cu propria tehnologie și caracteristici unice. Fie că ești posesorul unei mașini premium, de lux sau economică cu siguranță ai nevoie de experți în mecanică auto când apare o problemă sau dacă îți dorești să o menții în cea mai bună condiție. La Dexcar mașina ta va primi atenția cuvenită pentru că dispunem de tehnicienii cu vastă expertiză în domeniu și cu multă experiență.

De ce să accepți un singur serviciu când le poți avea pe toate într-un singur loc și personalizate pe modelul mașinii pe care îl conduci? La Dexcar îți oferim servicii de reparații și mentenanță multimarcă profesionale.

Diagnoză auto și echipament modern

Defecțiunile mașinii tale sunt diagnosticate prompt înainte ca ele să se agraveze. Unul dintre avantajele colaborării cu Dexcar Service este că folosesc echipamente de ultimă generație și instrumente de diagnoză auto moderne pentru a identifica orice problemă din prima. Tehnicienii sunt pregătiți pentru a avea grijă de mașina ta indiferent de model sau brand, vei economisi timp, bani și nu vei avea nicio bătaie de cap în plus.

Nu se rezumă totul la echipamente, ci e nevoie și de o echipă care este la curent cu cele mai noi tehnici din industrie pentru a eficientiza și mai mult procesul. Echipa Dexcar dispune de cunoștințele și certificările necesare pentru a rezolva orice defecțiune.

Piese de schimb originale și aftermarket

Pentru siguranța și performanța vehiculului tău este absolut obligatorie folosirea pieselor de schimb premium. La Dexcar folosim piese de schimb originale (OEM) sau alternative aftermarket care respectă aceleași standarde. Tehnicienii își iau angajamentul că mașina ta va reveni la performanța inițială, iar tu vei putea porni la drum numaidecât.

Știm că brandurile diferite de mașini au nevoi diferite, de aceea stocăm o varietate de componente care să ne permită repararea imediată. Fie că ai nevoie de o nouă plăcuță de frână pentru mașina ta Ford sau trebuie să înlocuiești bateria mașinii tale Mercedes, la noi totul e sub control. 

Bazează-te oricând pe Dexcar Service, serviciul tău auto multimarcă

Mașina ta este mai mult decât un simplu mod de a te deplasa, este o investiție. Iar când vine vorba de investiții nimeni nu vrea să iasă pe minus și merită tot ce e mai bun. Chiar dacă deții o mașină sport, un SUV sau un model compact, la Dexcar vei găsi o echipă cu mulți ani de experiență în spate, cu expertiză și mult devotament.

Ce mai aștepți? Vino chiar azi să vezi de ce Dexcar Service face diferența. Programează-te și lasă-ți mașina pe mâinile experților. Nu doar reparăm mașini, ci le tratăm ca și cum ar fi ale noastre.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni