• PRO TV
  • Ce se întâmplă între Iuliana Luciu și sora ei, Nicoleta, și care este motivul pentru care nu a vizitat-o deloc vara asta: „Primul an în care nu am mai ajuns la ea...”

Ce se întâmplă între Iuliana Luciu și sora ei, Nicoleta, și care este motivul pentru care nu a vizitat-o deloc vara asta: „Primul an în care nu am mai ajuns la ea...”

Ce se întâmplă între Iuliana Luciu și sora ei, Nicoleta, și care este motivul pentru care nu a vizitat-o deloc vara asta: „Primul an în care nu am mai ajuns la ea...”

Iuliana Luciu a dispărut din lumina reflectoarelor cu câțiva ani în urmă și și-a găsit o nouă ocupație, care pare că îi place foarte mult. Aceasta pune muzică în cluburi și se plimbă prin toată lumea, fiind cunoscută sub numele de scenă DJ Lucille. Nicoleta Luciu și-a susținut sora necondiționat în noul drum pe care l-a ales.

Gallery

Ce relație are Iuliana Luciu cu sora ei, Nicoleta, care locuiește la Miercurea Ciuc

Deși distanța le-a separat, Iuliana și Nicoleta Luciu au rămas la fel de apropiate și se susțin reciproc. Cu toate acestea, programul lor este foarte diferit și nu reușesc să se vadă pe cât de mult și-ar dori.

Nicoleta Luciu locuiește la Miercurea Ciuc de ani buni, alături se soțul ei Zsolt Csergo și de cei patru copii. Familia petrece verile în Croația, dat fiind că milionarul are mai multe afaceri acolo. Iuliana obișnuia să-i însoțească, anul acesta, programul încărcat nu i-a permis să plece în vacanță.

„Pe toată perioada verii, Nicoleta stă cu copiii în Croația. Eu nu am vizitat-o anul ăsta. În fiecare an mergeam în Croația, dar acum pentru că am fost foarte ocupată nu am avut cum să merg. Este primul an în care nu am mai ajuns la ea”, a spus Iuliana Luciu, pentru un post TV.

Cu ce se ocupă Iuliana Luciu

După ce a renunțat la postul de asistentă TV, Iuliana Luciu s-a reorientat și s-a dedicat muzicii. Visul ei este să mixeze în cele mai exclusiviste locuri din lume.

„Pun muzică prin multe locuri, inclusiv în București, dar mai mult prin străinătate.(…) Încă nu am ajuns să pun în cele mai mișto locuri, dar urmează.

Urmează să le bifez pe următoarele cele mai tari din lume și mă bucur foarte tare de ce fac.(…) Apropo de proiecte, aștept să vină un proiect care să fie pe sufletul meu și să fiu implicată.(…) Eu consider că nu am plecat niciodată din televiziune. Am făcut așa o pauză”, a mai declarat Iuliana Luciu.

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni