• PRO TV
  • “Michael Jackson era virgin la 35 de ani, când ne-am căsătorit”. Secretele mariajului fiicei lui Elvis, dezvăluite în cartea autobiografică

“Michael Jackson era virgin la 35 de ani, când ne-am căsătorit”. Secretele mariajului fiicei lui Elvis, dezvăluite în cartea autobiografică

“Michael Jackson era virgin la 35 de ani, când ne-am căsătorit”. Secretele mariajului fiicei lui Elvis, dezvăluite în cartea autobiografică

Căsnicia dintre “regele pop”, Michael Jackson, și fiica “regelui rock-and-roll” Lisa Marie Presley a surprins pe multă lume. S-a speculat că este un aranjament, pentru orgoliul lui Michael Jackson. La un an și jumătate de la moartea Lisei Marie Presley, detalii neștiute din căsnicia lor au fost făcute publice în cartea autobiografică a acesteia, „From Here to the Great Unknown”.

Memoriile postume ale Lisei Marie Presley dezvăluie detalii intime despre relația ei cu Michael Jackson. După ce s-au întâlnit pentru prima dată când erau tineri, Presley și Jackson au început o relație romantică în 1994. Înainte de a începe oficial să se întâlnească, Presley era încă căsătorită cu primul ei soț, Danny Keough, dar s-au despărțit după ce Jackson i-a mărturisit că o iubește în timpul unei călătorii pe care au făcut-o împreună la Las Vegas.

Gallery

„Michael mi-a spus: ‘Nu știu dacă ai observat, dar sunt complet îndrăgostit de tine. Vreau să ne căsătorim și să ai copiii mei’”, scrie Presley în From Here to the Great Unknown, publicată marți, 8 octombrie.

„Nu am spus nimic imediat, dar apoi i-am răspuns: ‘Sunt foarte măgulită, nici nu pot vorbi’. Simțeam și eu că eram îndrăgostită de el.”

După acea revelație din Las Vegas, Presley și Keough s-au despărțit în mod amiabil, iar ea a început o relație cu Jackson. În perioada în care erau împreună, „Mi-a spus că era încă virgin”, scrie Presley în carte.

„Cred că o sărutase pe Tatum O'Neal și avusese ‘ceva’ cu Brooke Shields, dar nu fusese nimic fizic, în afară de un sărut. Mi-a spus că și Madonna încercase să se cupleze cu el o dată, dar nu s-a întâmplat nimic. Eram îngrozită pentru că nu voiam să fac nicio mișcare greșită.”

Cei doi s-au căsătorit în mai 1994: Michael Jackson avea 35 de ani și Lisa Marie Presley 25. Căsnicia a durat doi ani.

Gallery

Michael Jackson a murit în urma unui stop cardiac în 2009, la 50 de ani. Presley a murit din cauza unei obstrucții intestinale, o complicație pe termen lung a unei intervenții chirurgicale bariatrice pe care a suferit-o cu câțiva ani în urmă, în ianuarie 2023, la vârsta de 54 de ani.

După moartea ei, fiica lui Presley, actrița Riley Keough, a finalizat memoriile ascultând înregistrările cu amintiri pe care mama sa le-a lăsat în urmă.

Sursa: revista People

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni