• PRO TV
  • Horoscop zilnic 9 octombrie 2024. Scorpionii trebuie să-și îmbunătățească viața amoroasă, Taurii își reevaluează situația financiară

Horoscop zilnic 9 octombrie 2024. Scorpionii trebuie să-și îmbunătățească viața amoroasă, Taurii își reevaluează situația financiară

Horoscop zilnic 9 octombrie 2024. Scorpionii trebuie să-și îmbunătățească viața amoroasă, Taurii își reevaluează situația financiară

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 9 octombrie 2024.

Berbec

Jupiter își începe, astăzi, mișcarea retrogradă prin casa comunicării, interacționării, gândirii, învățării și informațiilor. Urmează o perioadă de patru luni în care s-ar putea să încetinești motoarele în aceste domenii și nu este momentul să începi proiecte noi, ci să le perfecționezi pe cele vechi, să aduci îmbunătățiri. În partea a doua a zilei ai o întâlnire care te motivează să mergi într-o direcție nouă sentimentală.


Taur

Jupiter își începe mișcarea retrogradă de astăzi prin zodia Gemeni, prin casa banilor, valorilor și stimei de sine. În următoarele patru luni îți vei reevalua proiectele de pe urma cărora ai beneficii financiare. De asemenea, vei căuta să-ți reorganizezi cheltuielile.

Gemeni

Jupiter începe să retrogradeze astăzi în zodia ta și în următoarele patru luni ai ocazia să-ți ajustezi planurile, să încetinești din ritmul în care ai mers până acum. Cum Jupiter îți guvernează casa relațiilor, acum este un moment oportun să te concentrezi pe îmbunătățirea relațiilor.

Rac

Cu Jupiter în mișcare retrogradă, de astăzi, urmează o perioadă de patru luni în care ești invitat la introspecție, să încetinești motoarele și să-ți revizuiești planurile. Posibil să ai nevoie de mai multe momente de retragere, de reechilibrare emoțională și fizică. De asemenea, ai putea elimina situațiile din trecut care te-au marcat, să-ți înfrunți sentimentele și să privești spre viitor.

Leu



Cu Jupiter retrograd, de astăzi, prin zodia Gemeni, respectiv prin casa prietenilor și proiectelor, urmează o perioadă de patru luni în care îți vei revizui planurile pe termen lung, relațiile de prietenie, grupurile pe care le frecventezi și activitățile de pe urma exercitării profesiei. Ideile tale vor cunoaște o reevaluare și este un moment bun să le păstrezi pe cele care-ți pot aduce beneficii.

Fecioară

Cu Jupiter în mișcare retrogradă, de astăzi, prin casa carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului, urmează o perioadă în care va fi nevoie să încetinești ritmul și să-ți revizuiești proiectele profesionale. Pentru că Jupiter este guvernatorul casei, familiei, dar și al parteneriatelor, acum poți să-ți îmbunătățești relațiile cu familia, cu partenerul, să stabilești planuri de viitor.

Balanță

Jupiter își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, prin zodia Gemeni, respectiv prin casa studiilor, călătoriilor, cunoașterii, filosofiei de viață. Posibil să ai tot mai multe momente în care să reflectezi la viața ta, să conștientizezi anumite situații legate de principiile și credințele tale. De asemenea, vei căuta să-ți dai seama ce te motivează și cum poți îmbunătăți pregătirea profesională.

Scorpion

Odată cu retrogradarea lui Jupiter, de astăzi, prin zodia Gemeni, urmează o perioadă de patru luni în care vei reevalua resursele financiare și relația intima. Este nevoie de un echilibru în planul financiar, să-ți revizuiești obiceiurile financiare, să-ți îmbunătățești relația de cuplu și să îi acorzi mai mult timp partenerului.

Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, prin zodia Gemeni, respectiv casa relațiilor, căsătoriei, asocierilor și parteneriatelor profesionale. În următoarele patru luni vei avea ocazia să-ți revizuiești relațiile și proiectele, să le îmbunănățești, dar este nevoie să încetinești, să te concentrezi și să acorzi mai multă atenție.

Capricorn

Jupiter, marele benefic, își începe, astăzi, mișcarea retrogradă prin casa muncii și sănătății și te invite la o reevaluare a sarcinilor, muncii, relațiilor cu colegii, privind proiectele pe care le ai în derulare. Din punct de vedere al sănătății ar trebui să-ți îndrepți atenția spre a adopta un regim de viață sănătos, dietă și mai multă mișcare.

Vărsător

Cu Jupiter în mișcarea retrogradă, de astăzi, prin casa iubirii, romantismului, copiilor, plăcerilor, distracției și petrecerii timpului în mod plăcut, urmează o perioadă de patru luni în care-ți vei revizui planurile în aceste domenii. De asemenea, s-ar putea să te gândești cât ești de dispus să investești într-o relație sentimentală nouă. Poți să reiei un proiect creativ sau să acorzi mai multă atenție copiilor, dacă ești părinte.

Pești

Cu Jupiter, guvernatorul tău, în mișcarea retrogradă, de astăzi, prin sectorul vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții, urmează o perioadă în care este nevoie să te oprești și să reeevaluezi situația în planul familial. S-ar putea să-ți scadă entuziasmul, dacă intenționai să începi o reamenajare, însă contextul astral încetinește lucrurile pentru a lua cele mai bune decizii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni