• PRO TV
  • Dezvăluire șocantă: Lisa Marie Presley a trăit timp de două luni cu cadavrul fiului ei în casă: "Oricine ar fi fost îngrozit, dar eu nu!"

Dezvăluire șocantă: Lisa Marie Presley a trăit timp de două luni cu cadavrul fiului ei în casă: "Oricine ar fi fost îngrozit, dar eu nu!"

Dezvăluire șocantă: Lisa Marie Presley a trăit timp de două luni cu cadavrul fiului ei în casă: "Oricine ar fi fost îngrozit, dar eu nu!"

Fiica Lisei Marie Presley, Riley Keough, a făcut o dezvăluire șocantă: a făcut public faptul că mama sa a păstrat corpul neînsuflețit al fiului ei, Benjamin, în casa sa timp de două luni după ce acesta s-a sinucis, scrie Daily Mail. Această informație ar apărea în cartea autobiografică a Lisei, care a fost finalizată de fiica sa.

Lisa Marie Presley, care a murit anul trecut la vârsta de 54 de ani, s-a aflat într-o stare de suferință atât de profundă în urma pierderii fiului său, încât l-a ținut într-o cameră separată din casă timp de două luni. „Nu există nicio lege în statul California care să te oblige să îngropi imediat pe cineva”, a scris ea. „Am găsit un proprietar de pompe funebre foarte empatic”, povestește Lisa în cartea autobiografică.

Lisa dezvăluie în carte că trupul fiului său a fost păstrat la 13 grade Celsius pentru a fi conservat și a fost plasat pe gheață uscată. Ea a mărturisit că „s-a obișnuit” să aibă grijă de el în acea cameră înainte ca el să fie înmormântat. Ulterior, Lisa Marie avea să fie înmormântată lângă fiul ei la Graceland.

Gallery

Benjamin Keough a murit prin sinucidere la vârsta de 27 de ani, în august 2020 – lucru care a inspirat-o pe Lisa să scrie despre durerea pierderii fiului ei până la propria ei moarte, trei ani mai târziu.

Potrivit Daily Mail, Lisa scrie în cartea sa că a trebuit să se forțeze să „lupte” pentru a rămâne în viață pentru ceilalți copii ai săi după moartea lui Benjamin. Ea a recunoscut că era conștientă că păstrarea trupului în casă era ceva nefiresc, scriind: „Cred că oricine altcineva ar fi fost îngrozit să își vadă fiul în acea stare. Dar nu eu.”

Lisa a mai spus că i-a fost greu să decidă unde să îl înmormânteze – în Hawaii sau la Graceland, moșia din Memphis unde tatăl ei, Elvis Presley, a murit și este înmormântat.

Riley Keough a lucrat la această carte autobiografică pentru a „o transforma pe mama sa într-o ființă umană tridimensională”, a explicat ea. „Nu doar că vreau să o onorez pe mama mea, dar vreau să spun o poveste umană într-o circumstanță extraordinară.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni