• PRO TV
  • Andreea Bălan, despre relația cu Victor Cornea: "Victor îmi oferă foarte multă pace și liniște. Merg cu el în turnee, cam o săptămână pe lună"

Andreea Bălan, despre relația cu Victor Cornea: "Victor îmi oferă foarte multă pace și liniște. Merg cu el în turnee, cam o săptămână pe lună"

La Măruță, Andreea a venit alături de cele două fetițe absolut adorabile.

Gallery

Andreea Bălan are două fiice din căsnicia cu George Burcea - Ella (7 ani), care urmează să facă 8 ani și Clară (5 ani). Le interzice fiicelor să folosească telefonul și tableta până la 11-12 ani, că să nu devină niște adolescente depresive, așa cum a declarat în trecut.
Legat de fete, dar și de  relația cu Victor Cornea, mai mic cu 9 ani decât ea, spune:
"Decamdată cu fetele suntem la desene animante și la filme motivaționale - Inside Out, de la care ai ce să înveți. (...) Mama s-a mutat și are grijă de casă. Ea ține casa, e de mare ajutor. Victor e alături de noi, locuiește cu noi, ne susține foarte mult. Are turnee pentru că e în TOP 100. Am învățat puțin tenis și eu. 
Victor îmi oferă foarte multă pace și liniște. Merg cu el în turnee, cam o săptămână pe lună. Ultima oară am fost la Como. Se întâmplă să câștige turneele la care îl însoțesc. Băiețelul lui e educat foarte frumos de mama lui, Irina, suntem o familie mare, frumoasă. Da, fetelle merg la tenis, la pian, la gimnastică."

Andreea Bălan are concert la Sala Palatului, pe 16 oct, evenimentul se numește SOLD OUT și chiar este sold out. 
"Muncesc, e și o vindecare sufletească, o proiectez pe Andreea mică de la zece ani. Am muncit și mă vindec. E foarte importantă disciplina, dacă nu ai asta, degeaba ai talent."

FOTO: PRO TV/ INSTAGRAM 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni