• PRO TV
  • Cea mai mare dorință a lui Laurențiu Reghecampf, la 49 de ani: „E greu, nu e ușor! E foarte mult de muncă”

Cea mai mare dorință a lui Laurențiu Reghecampf, la 49 de ani: „E greu, nu e ușor! E foarte mult de muncă”

Cea mai mare dorință a lui Laurențiu Reghecampf, la 49 de ani: „E greu, nu e ușor! E foarte mult de muncă”

În luna septembrie, Laurențiu Reghecampf a împlinit 49 de ani, iar într-un podcast la care a fost invitat recent a vorbit despre cea mai mare dorință pe care o are în prezent.

Tată a patru băieți (Luca - din prima căsătorie, Laurențiu junior - din a doua căsătorie, Liam și Landon - din cea mai recentă relație), Laurențiu Reghecampf a spus că abia acum, când nu mai are niciun contract, reușește să petreacă și el mai mult timp cu băieții lui. Însă doar cu cei doi mai mici, deoarece Luca și Laurențiu junior nu au avut parte de un astfel de tratament când erau copii.

În podcastul lui Costin Ștucan, Laurențiu Reghecampf a afirmat că se gândește să aibă și o fată, aceasta fiind dorința lui în acest moment.

„Eu sunt foarte fericit. Sunt lucruri pe care nu le-am făcut niciodată și acum le fac. Mă trezesc dimineața, am grijă de copii, ies la plimbare. Avem doi băieți, Liam și Landon. Toți băieții mei sunt cu litera L. Luca, Laurențiu jr, Liam, Landon. A fost mai mult decizia Corinei, ea a ales. Experimentez niște lucruri noi. Probabil n-o să le mai trăiesc. Am și eu 49 de ani. S-a terminat, mă gândesc la o fetiță, nu am eu chestia asta, fac numai băieți. E greu, nu e ușor. E foarte mult de muncă cu ei când sunt mici”, a spus antrenorul.

În timpul interviului, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit și că și-a făcut o mică fermă în propria lui curte, deoarece vrea să mănânce alimente cât mai sănătoase.

„Am o mică fermă la mine în curte, am găini și cocoși pe care îi cresc. Este un lucru sănătos să te trezești și să mănânci un ou proaspăt. Am avut problema asta, cumpăram de la niște doamne de unde locuim noi, după care am aflat că nu sunt crescute bine animalele, lucru care nu este sănătos. M-am hotărât și mi-am cumpărat găini, bibilici, iepuri”, a spus Laurențiu Reghecampf.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni