• PRO TV
  • Ce se întâmplă în aceste momente cu Dana Marijuana. Judecătorii au luat decizia în privința artistei

Ce se întâmplă în aceste momente cu Dana Marijuana. Judecătorii au luat decizia în privința artistei

Ce se întâmplă în aceste momente cu Dana Marijuana. Judecătorii au luat decizia în privința artistei

În luna august a acestui an, Dana Coteanu, artistă cunoscută de toată țara drept Dana Marijuana, a fost reținută de oamenii legii și plasată în arest.

Cântăreața a fost oprită în trafic în dreptul stațiunii 2 Mai, iar în urma testelor efectuate s-a ajuns la concluzia că Dana Marijuana consumase amfetamină și canabis înainte de a se urca la volan.

Oamenii legii au făcut în aceeași perioadă și mai multe percheziții la adresa Danei Coteanu și a unor apropiați ai ei, descoperind cantități foarte mari de substanțe interzise.

„La datele de 22 și 23 august 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea celor 3 persoane pentru 24 de ore, iar pe 23 august a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, precum și de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei”, anunțau oamenii legii la acea vreme.

Acum, judecătorii au decis că Dana Marijuana va fi eliberată din închisoare și plasată în arest la domiciliu, având mai multe obligații pe care trebuie să le respecte. În primul rând, femeia nu are voie să plece de la domiciliu fără să aibă acordul organului judiciar.

Mai mult decât atât, în perioada în care este plasată în arest la domiciliu, Dana Coteanu trebuie să meargă în faţa judecătorului de cameră preliminară ori de câte ori este chemată şi să nu intre în dialog cu niciun martori din dosarul ei.

În cazul în care încalcă vreo regulă, Dana Marijuana va ajunge din nou după gratii.

foto: PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni