• PRO TV
  • Iluzia optică virală care îți dezvăluie cea mai mare slăbiciune a ta, dar și punctele forte! Tu ce vezi prima oară în această imagine?

Iluzia optică virală care îți dezvăluie cea mai mare slăbiciune a ta, dar și punctele forte! Tu ce vezi prima oară în această imagine?

Iluzia optică virală care îți dezvăluie cea mai mare slăbiciune a ta, dar și punctele forte! Tu ce vezi prima oară în această imagine?

O iluzie optică virală care circulă pe rețelele de socializare promite să îți dezvăluie cea mai mare slăbiciune, dar și punctele tale forte.

Un utilizator de social media a postat un clip viral care a stârnit frenezie printre internauți. Aceștia au fost invitați să privească imaginea și să dezvăluie dacă văd mai întâi un pește, o libelulă, un lac sau un ochi.

„În primul rând, dacă vezi un pește, ești loial și empatic, iar oamenilor le place să fie în preajma ta”, explică utilizatorul @picpsy.

Cu toate acestea, se spune că cei care văd peștele le fac confidențe doar câtorva persoane de încredere.

„Cea mai mare slăbiciune a ta este reticența de a lua decizii, iar acest lucru te-a făcut să ratezi multe oportunități. Te lași influențat ușor de alții, așa că este esențial să înțelegi ce vrei de la viață și să înveți să iei decizii pentru tine”, se arată în clipul de pe TikTok, scrie express.co.uk.

Despre cei care văd prima dată libelula, se spune că sunt persoane echilibrate.

@picpsy What do you see first? #psycologytest #whatdoyousee #whatdoyouseefirst #personlatytest #illusionoptic #psychologytest #fyp ♬ Love Of My Life - Metrow Ar

„Totuși, ai un defect. Nu știi cum să interacționezi cu anumite persoane și preferi singurătatea. Ești o persoană relaxată și calmă, care evită confruntările”, mai spune utilizatorul de social media.

Aceste persoane ar sacrifica totul pentru cei dragi, chiar dacă asta înseamnă pierderi personale: „Trebuie să crezi în tine. Învață să creezi relații și multe oportunități noi vor apărea”.

Cei care au văzut prima dată lacul sunt caracterizați ca fiind „inteligenți și dinamici”. „Poți găsi soluții la orice problemă și nu te temi de provocări. O trăsătură care te trage în jos ar putea fi franchețea ta. Ai probleme când vine vorba să îți controlezi emoțiile.

Naratorul de pe TikTok sugerează că îi poți supăra involuntar pe cei apropiați, în ciuda faptului că aceasta nu a fost niciodată intenția ta.

În cele din urmă, dacă ai observat prima dată un ochi, atunci ești considerat „creativ și inteligent”.

Ești un suflet creativ. Ești genul care are încredere în intuiție și nu analizează prea mult situațiile. Ai talente unice și ești mereu în căutarea a ceva nou. Cu toate acestea, te poți plictisi rapid de oameni sau situații, ceea ce ar putea fi un dezavantaj, potrivit sursei menționate mai sus.

Foto: TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni