• PRO TV
  • Dana Roba și fiicele sale, amenințate de Daniel Balaciu. Ce vrea să facă acesta, imediat după ce va fi eliberat din închisoare: „Abia așteaptă”

Dana Roba și fiicele sale, amenințate de Daniel Balaciu. Ce vrea să facă acesta, imediat după ce va fi eliberat din închisoare: „Abia așteaptă”

Dana Roba și fiicele sale, amenințate de Daniel Balaciu. Ce vrea să facă acesta, imediat după ce va fi eliberat din închisoare: „Abia așteaptă”

Dana Roba și Daniel Balaciu încă se află în proces de divorț, însă make-up artista a obținut o victorie importantă, după ce acesta a fost condamnat la închisoare. Fostul soț al make-up artistei va sta șapte ani în spatele gratiilor, după ce aproape a ucis-o în bătaie.

Gallery

Recent, Dana Roba a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a mărturisit că Daniel Balaciu nu renunță, deoarece a amenințat-o atât pe ea, cât și pe fiicele sale.

Dana Roba, amenințată de Daniel Balaciu

Daniel Balaciu pare să nu renunțe, deși aproape și-a ucis soția în bătaie și i-a transmis un mesaj important, prin intermediul uneia dintre fiicele sale. Acesta este pregătit pentru luptă și vrea să o facă pe mama copiilor săi să plătească pentru că l-a băgat în spatele gratiilor.

Citește și:

Conform Danei Roba, Daniel Balaciu vrea să o dea afară din casă, cu tot cu cele două fete ale lor, imediat ce va fi eliberat din spatele gratiilor. Make-up artista își dorește ca toate aceste lucruri să se încheie cât de curând, pentru a-și reface viața în liniște.

„I-a spus fetei mele că el face box și se antrenează și că abia așteaptă să ne scoată din apartament când el iese afară de la pușcărie”, a spus Dana Roba, în cadrul unui podcast.

Dana Roba și Daniel Balaciu se vor revedea în sala de judecată

În curând, Dana Roba și Daniel Balaciu se vor revedea în sala de judecată, deoarece aceasta cere o pedeapsă mai mare, considerând că șapte ani este o perioadă mult prea mică pentru calvarul prin care a trecut din cauza lui.

Ma mult decât atât, Dana Roba a anunțat, în urmă cu ceva timp, că speră ca divorțul să se încheie cât mai repede, pentru a putea să se mute în altă țară. Aceasta vrea să plece din România, alături de iubitul ei și de cele două fete ale sale.

Citește și:

„Îmi doresc custodia totală, pentru că, în următorii cinci ani, îmi doresc să plec din țara asta, să-mi cumpăr o țară oriunde, pentru că eu mă gândesc la viața mea”, a spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni