• PRO TV
  • Vlăduța Lupău, noi declarații despre viața de mămică. Cine o ajută la creșterea celor doi copii, Iair și Isaia: „Băieții sunt pe mâini bune”

Vlăduța Lupău, noi declarații despre viața de mămică. Cine o ajută la creșterea celor doi copii, Iair și Isaia: „Băieții sunt pe mâini bune”

Vlăduța Lupău, noi declarații despre viața de mămică. Cine o ajută la creșterea celor doi copii, Iair și Isaia: „Băieții sunt pe mâini bune”

Vlăduța Lupău este o mămică fericită și împlinită. Deși vița cu doi copii nu este deloc ușoară, artista face sacrificii mari pentru a petrece cât mai mult timp Iair și Isaia.

Gallery

Vlăduța Lupău a dezvăluit cine o ajută cu cei doi copii

Recent, Vlăduța Lupău a făcut o serie de declarații sincere despre viața sa de artist, dar și despre provocările pe care le întâmpină ca mamă.

De când s-a născut micuțul Isaia, artista a decis să prioritizeze familia, renunțând la unele cântări pentru a se ocupa mai mult de copii.
Cântăreața a recunoscut că s-a gândit să îl ia pe cel mic cu ea la evenimentele, dar a realizat că este foarte greu să se descurce cu acest lucru și preferă să onoreze mai puține evenimente. Micuții rămân acasă cu bunica și cu tatăl lor, atunci când Vlăduța merge la cântare.

„Sunt onorată că Adrian m-a invitat la ziua lui. Am emoții mari pentru că sunt pentru prima oară lângă el și nu am repetat! Băieții sunt pe mâini bune, i-am lăsat acasă cu bunica și tăticul lor. Mă gândeam să-l iau pe cel mic cu mine, dar este foarte greu. Imediat după ce cânt, am plecat la Cluj.

Dacă nu te ajută familia și cei de acasă, partenerul, ca artist, când ai copii mici, nu prea poți să pleci de acasă. E puțin greu acum, e o diferență mică de vârstă între ei. Eu zic că m-am refăcut. Cel mic are acum 2 luni, iar după două săptămâni de la naștere am mers la evenimente”, a precizat cântăreața pentru click.ro.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni