• PRO TV
  • Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se căsătoresc religios. Marele eveniment va avea loc în scurt timp: „Nu îmi doream să fac nunta în timpul săptămânii”

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se căsătoresc religios. Marele eveniment va avea loc în scurt timp: „Nu îmi doream să fac nunta în timpul săptămânii”

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se căsătoresc religios. Marele eveniment va avea loc în scurt timp: „Nu îmi doream să fac nunta în timpul săptămânii”

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se căsătoresc religios peste doar câteva luni. Cei doi au stabilit data cununiei religioase și așteaptă momentul cu sufletul la gură.

Gallery

Partenera lui Florinel Coman a transmis un mesaj emoționant, prin care anunță că se va căsători religios cu acesta. Fotbalistul de la Al Gharafa și Ioana au o fată care, în această vară, a împlinit doi ani și urmează să devină o familie și în fața lui Dumnezeu.

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se căsătoresc religios

Nu mai este mult, iar Florinel Coman și Ioana Timofeciuc vor ajunge în fața altarului. Cei doi au început pregătirile pentru marele eveniment și totul se va întâmpla exact așa cum își doresc.

Fotbalistul și mama fetiței sale vor face cununia religioasă pe data de 12 iunie 2025. Cei doi vor face nunta într-o zi de joi și, deși slujba și petrecerea vor avea loc în timpul săptămânii, ziua cu pricina va deveni una dintre cele mai frumoase zile din viața lor.

Citește și:

Anunțul despre cununia religioasă a fost făcut chiar de Ioana Timofeciuc, prin intermediul unei postări de pe rețelele de socializare. Aceasta a recunoscut că, la început, nu i-a surâs ideea de a face nunta în timpul săptămânii, însă și-a dat seama că tot ce contează este iubirea pe care și-o poartă unul altuia.

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc fac nunta la trei ani de la nașterea fiicei lor

După doar câteva săptămâni de la cununia religioasă, fiica celor doi va împlini trei ani, lucru ce va aduce încă un motiv de bucurie pentru ei. Ioana și fiica lor îl însoțesc pe Florinel Coman peste tot, fiind cele mai mari susținătoare ale acestuia.

Citește și:

„La început am fost puţin tristă, pentru că nu îmi doream să fac nunta în timpul săptămânii… apoi mi-am dat seama că nicio altă dată nu ar fi putut reprezenta mai bine iubirea, relaţia şi idealurile noastre într-un mod atât de profund şi pur”, a precizat soția lui Florinel Coman.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni