• PRO TV
  • Rihanna a fost detronată! Cine este tânăra de 34 de ani desemnată de revista Forbes cea mai bogată cântăreață din lume

Rihanna a fost detronată! Cine este tânăra de 34 de ani desemnată de revista Forbes cea mai bogată cântăreață din lume

Rihanna a fost detronată! Cine este tânăra de 34 de ani desemnată de revista Forbes cea mai bogată cântăreață din lume

La doar 34 de ani, Taylor Swift a devenit cea mai bogată artistă din lume. Forbes a estimat într-o actualizare din această săptămână că averea netă a cântăreței se ridică la 1,6 miliarde de dolari. Cifra uluitoare a depășit suma acumulată de deținătoarea anterioară a titlului, Rihanna, care, potrivit Forbes, valorează 1,4 miliarde de dolari.

Gallery

​Taylor Swift, care a ținut prima pagină a ziarelor luna trecută după ce a anunțat că susține pe Kamala Harris în cursa pentru Casa Albă, ar fi devenit miliardară anul trecut datorită veniturilor obținute din turneul mondial „The Eras Tour” și din catalogul său muzical.

Turneul Eras Tour, care a bătut toate recordurile, a propulsat-o la statutul de miliardară în 2023. Se estimează că averea sa este formată din 600 de milioane de dolari din vânzările și redevențele din concerte, plus alte 600 de milioane de dolari din catalogul său muzical, pe care a început să îl reediteze în 2021, etichetându-le drept „Taylor's Version”, și aproximativ 125 de milioane de dolari în proprietăți imobiliare.

​Creșterea vânzărilor de discuri și succesul turneelor i-au dat lui Swift impulsul de care avea nevoie pentru a o depăși pe Rihanna. Forbes estimează că cântăreața din Barbados are o avere netă de 1,4 miliarde de dolari, atingând recent și statutul de miliardară datorită succesului liniei sale de machiaj, Fenty Beauty.

Pe lista Forbes a miliardarilor din lume, interpreta hitului „Shake it off” ocupă locul 2.117.

Averea ei ocupă locul al doilea în rândul artiștilor, după Jay-Z. Valoarea netă a rapperului și mogulului de afaceri se ridică la 2,5 miliarde de dolari, potrivit Forbes, scrie Variety.

Fotografii: Getty Images

 CITEȘTE ȘI:

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni