• PRO TV
  • „A lăcrimat, a dansat și ne-a sorbit din priviri”. Fotografiile de familie realizate la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Cum arată mama actriței

„A lăcrimat, a dansat și ne-a sorbit din priviri”. Fotografiile de familie realizate la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Cum arată mama actriței

„A lăcrimat, a dansat și ne-a sorbit din priviri”. Fotografiile de familie realizate la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Cum arată mama actriței

La câteva zile de la nunta sa cu Valeriu Gheorghiță, Monica Bîrlădeanu a făcut publice mai multe fotografii de familie. Actrița a publicat poze cu mama ei, Minodora Tătărușanu., în vârstă de 71 de ani.

Monica Bîrlădeanu a avut „nunta pe care a visat-o”, după cum menționează chiar ea. Petrecerea a avut loc pe 5 octombrie 2024, într-un decor spectaculos din flori albe, la Palatul Snagov. 

Gallery

​După eveniment, actrița a postat mai multe fotografii în care apare alături de mama ei. „Cel mai fericit oaspete la nunta noastra. Mama a lăcrimat, a dansat și ne-a sorbit din priviri toată seara. Am primit multe mesaje cu întrebarea "dar mama...unde e mamaaaa?" și deci e limpede că și vouă vă e dragă”, a menționat vedeta care face parte din distribuția serialului „Groapa” de la PRO TV.

De la nunta Monicăi nu a putut lipsi și un alt om drag sufletului ei. Este vorba despre fratele ei, Petru. 

Anul trecut, Petru Bîrlădeanu s-a căsătorit cu o tânără superbă, pe nume Cristina Elena. Monica a publicat atunci mai multe imagini de la cununia civilă și i-a transmis un mesaj emoționant lui Petru. 
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu de mai bine de un an, iar în acest weekend au jucat nunta, la care au participat mai multe vedete din showbiz. Gina Pistol și Maria Buză au creat un moment superb, când i-au cântat actriței melodia „Se mărită Mona mea”.


„Dragii nostri, pe (foarte scurt) cam așa a fost la nunta noastră. Am dansat mai mult decât am facut-o toată viața mea, dar cea mai frumoasă parte a fost să mă întâlnesc pe ringul de dans cu oameni care trăiau cu bucurie momentul nostru. Un cvartet de coarde întâmpina oaspeții, apoi ne-a cântat Maria Buză care e efectiv o legendă- de-o suplețe artistică și un talent de neegalat. Am cântat cu toții pe Direcția 5 și-am dansat pe multe din piesele cu care am crescut”, a scris Monica pe pagina de socializare. 

Foto: Instagram/ Monica Bîrlădeanu

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni