• PRO TV
  • Cât a plătit Culiță Sterp pentru vacanța din Munții Dolomiți. O noapte de cazare la hotelul ales depășește salariul a milioane de români

Cât a plătit Culiță Sterp pentru vacanța din Munții Dolomiți. O noapte de cazare la hotelul ales depășește salariul a milioane de români

Cât a plătit Culiță Sterp pentru vacanța din Munții Dolomiți. O noapte de cazare la hotelul ales depășește salariul a milioane de români

Culiță Sterp și logodnica sa, Daniela Iliescu, sunt doi împătimiți ai vacanțelor, însă programul încărcat pe care îl au nu le permite să călătorească atât de mult pe cât și-ar dori. Recent, însă, au plecat câteva zile în Italia, în inima naturii, în Munții Dolomiți.

Gallery

Daniela Iliescu a împlinit 31 de ani și, cu doar câteva zile înainte, alături de Culiță Sterp și de fiul lor, au plecat în Dolomiți, unde s-au bucurat de natură și de momentele frumoase dintre ei.

Cât a plătit Culiță Sterp pentru vacanța din Dolomiți

Munții Dolomiți sunt o destinație de vacanță în care multe persoane își doresc să ajungă. Peisajele de poveste și aerul curat atrag turiștii ca un magnet, dar și prețurile sunt pe măsură și nu oricine își permite cazările care au împânzit rețelele de socializare.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au petrecut câteva zile în inima naturii, în Munții Dolomiți. Cei doi au ales să se cazeze la un hotel de cinci stele, pentru o experiență la superlativ. Pentru tot confortul de care s-au bucurat, artistul a scos din buzunar aproximativ 500 de euro pe noapte, conform unui site de călătorii.

Citește și:

Printre beneficiile de care s-au bucurat se numără piscinele exterioare încălzite, spa-ul, dar și un centru de wellness. Aceștia au vizitat cele mai cunoscute obiective turistice din zonă și, deși nu au stat foarte mult timp, Culiță fiind nevoit să se întoarcă la evenimente, și-au creat noi amintiri, împreună cu fiul lor.

Cât cere Culiță Sterp pentru un eveniment

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră, ceea ce l-a determinat să ceară sume mai mari pentru evenimentele la care se dorește a fi invitat. Acesta cântă atât la petreceri private, cât și la concertele la care intrarea este liberă, însă cine dorește ca el să întrețină atmosfera la petrecerea sa trebuie să bage adânc mâna în buzunar.

Citește și:

Conform informațiilor din spațiul public, artistul ar cere peste 7.000 de euro pentru un eveniment privat, însă tariful poate crește, fiind influențat de locație. Mai mult decât atât, acesta face bani frumoși și din dedicațiile pe care le primește la concerte, dar și de pe urma contractelor de imagine pe care le are.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni