• PRO TV
  • Cum arată fiul lui Victor Cornea. Prima imagine cu băiețelul jucătorului de tenis: „Pentru cine nu știe...”

Cum arată fiul lui Victor Cornea. Prima imagine cu băiețelul jucătorului de tenis: „Pentru cine nu știe...”

Cum arată fiul lui Victor Cornea. Prima imagine cu băiețelul jucătorului de tenis: „Pentru cine nu știe...”

Andreea Bălan și-a sărbătorit fiica cea mare, pe Ella, care a împlinit opt ani. Artista i-a organizat o petrecere cu tematică, inspirată din lumea poveștilor cu prințese. La ziua de naștere a fetiței a fost prezent și Luca, fiul lui Victor Cornea.

Gallery

Este prima dată când Luca, fiul lui Victor Cornea, apare în postările Andreei Bălan.

Artista și jucătorul de tenis formează un cuplu de mai bine de un an. Din relația cu George Burcea, de care a divorțat în 2022, cântăreața are două fetițe, pe Ella și Clara. Victor Cornea, la rândul lui, are un băiețel în vârstă de 10 ani.

Andreea Bălan a publicat primele imagini cu fiul lui Victor Cornea

Recent, pe rețelele de socializare, Andreea Bălan a publicat mai multe fotografii și videoclipuri de la petrecere organizată cu ocazia zilei de naștere a Ellei. Decorul a fost de poveste, cu baloane colorate și elemente inspirate din lumea basmului. Tortul aniversar a fost spectaculos, având trei etaje și fiind decorat cu figurine colorate.

Printre invitații prezenți la petrecere se numără și fiul lui Victor Cornea, Luca, care este o prezență rară, fiind ținut departe de ochii lumii.

„Pentru cine nu știe, băiețelul în verde de lângă Victor e copilul lui. Pentru cei ce scriu mereu că a uitat de copilul lui…”, a spus unul dintre fanii celor doi.

Cum se înțelege Victor Cornea cu fiul său

La un moment dat, jucătorul de tenis a declarat că are o relație foarte bună cu fiul său Luca, pe care îl are dintr-o relație anterioară.

Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă… Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră.

Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin” , declara Victor Cornea, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni